Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CUMHUR İTTİFAKINDAN TERME’DE BİRLİKTELİK MESAJI

CUMHUR İTTİFAKINDAN TERME’DE BİRLİKTELİK MESAJI

MHP ilçe Başkanı olarak atanan Sezgin Akansu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Terme Belediye başkanı Ali Kılıç, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve belediye meclis üyeleri, Cumhur ittifakının güçlü birlikteliğine dikkat çek

Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, Ak Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile belediye meclis üyeleri, 27 Şubat Pazartesi günü, MHP ilçe Başkanı olarak atanan Sezgin Akansu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İlçe Başkanı Akansu “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yukarıda yaşattığı ittifakı, tabanda yansıtmak adına bizler buradayız. Bir elmanın iki yarısıyız. İki ayrı siyasi parti olmamıza karşın, birimiz olmazsak diğerimiz eksik kalır. Bu yüzden sizleri tam kadro halinde burada görmek bizim adımıza gerçekten güven ve mutluluk verici. Bunun için partimiz adına sizlere teşekkür ederim.”dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan da, Cumhur ittifakının ülkemizin geleceği adına büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak Sezgin Akansu ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.
Kılıç “Türkiyenin En Önemli  Seçimine Gidiyoruz”
Tüm ülkede olduğu gibi Terme’nin de depremzedeler için seferber olduğunu, yaklaşık yirmibeş gündür mesailerini bu yönde harcadıklarını dile getiren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ziyaretin bu nedenle geciktiğini söyledi.
Türkiye’nin en önemli seçimlerden birine gittiğine dikkat çeken Kılıç "Hepimiz bu seçime odaklandık. Bu heyecan, bu şevk, bu azim, inanıyorum ki Termemize, Samsunumuz ve ülkemize inanılmaz bir ivme katacak. Yaşanan deprem sonrası, ülkemizin bu birlikteliğe, bu ittifaka ne kadar ihtiyacı olduğunu bir kez daha gördük. İnanıyorum ki Cumhur ittifakının bu güçlü ororitesi ve birlikteliğiyle “devlet millet el ele” sloganı ile yaşadığımız bu badireyi el ele birlikte aşacağız. Bu yaraları hep birlikte saracağız.”dedi.
“Cumhur ittifakının birlikteliğiyle, öncelikle genel seçimler de sonrasında yerel seçimlerde ülkemizin birliği, bereberliği için Rabbim bizlere nice hizmetler yapmayı nasip eylesin” diyerek konuşmasını bitiren Başkan Ali Kılıç, MHP ilçe yönetimine görevlerinde başarılar diledi.