Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CUMHURİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

CUMHURİYE MESLEKİ VE TEKNİK  ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

2016-2017 Samsun Okul Sporları Satranç İl Birinciliği 14-16 Şubat 2017 tarihleri arasında Samsun İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

İlçemiz okullarından Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Özlem Yılmazer, Sedanur Şahin, Esmanur Aksoy, Sıla Selvi Canbulat, Asiye Coşkun ve Kevser Alemdar kız santranç takımı ?Mor Melekler? kızlar kategorisinde zorlu rakipleri Samsun Aziz Atik Fen Lisesi, Samsun Anadolu Lisesi, Bafra Fen Lisesi, Rıdvan Çelikel Fen Lisesi, Tülay Başaran Anadolu Lisesi, 15 Temmuz Ömer Halis Özdemir Anadolu Lisesi ve İlkadım Mesliki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi zorlu rakiplerini geride bırakarak kupa ve bronz madalya alarak 4. olmaya hak kazandı.
Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul müdürü Esra Öztürk, ?Zeka sporu olarak bilinen satrançta Terme´yi başarılı biçimde temsil ederek gelecek için güven veren satranç takımı öğrencilerini ve onları bu turnuvaya hazırlayan fizik öğretmeni Yavuz Selim Arslan´a tekekkür ediyor ve başarılarının devamını dilirim.?dedi.