Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar
terme haberleri-terme- dilek- bilgi-terme voleybol- termespor-- öğretmenler voleybol

CUMHURİYET KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR

CUMHURİYET KUPASI  VOLEYBOL TURNUVASI  DEVAM EDİYOR

Terme İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün birlikte düzenlediği voleybol turnuvası devam ediyor.

Boş zamanları olumlu değerlendirmek ve öğretmenlere belli yaştan sonra da spor yapabilme imkanı sağlamak amacıyla, Terme İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün birlikte düzenlediği voleybol turnuvası devam ediyor.

10 takımın katıldığı turnuvada takımlar 5´erli iki guruba ayrılmış bulunuyor. Fatih Anadolu Lisesi´nin de yer aldığı A Gurubunda Güzelyalı İlkokulu, Kocaman- Ticaret Lisesi, İlçe Milli Eğitim ve Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mücadele ediyor. B Gurubunda ise; Gençlik Spor Hizmetleri, Yahya Kemal İlkokulu, Şehit Kibar Korhan Koç Ortaokulu, Türk Eğitim-Sen ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yer alıyor. Fatih Anadolu Lisesi şu ana kadar yaptığı iki maçı da kazanarak önemli bir başarıya imza atmış bulunuyor. İlk maçta Kocaman- Ticaret Lisesi´ni 2-1 yenen Fatih Anadolu Lisesi, 19.11.2015 tarihinde Güzelyalı İlkokulu ile yaptığı maçı da aynı skorla 2-1 kazanarak gurubunda liderliğe yükseldi.

Fatih Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda takımın oyuncularından Gökmen Yılmaz, ?Şu ana kadar iyi gidiyoruz. Aslında biz daha iyi bir takımız. Bundan sonraki maçları da alarak önce gurubu lider bitirmek, sonra da kupayı almak istiyoruz? dedi. Müdür Yard. Hayati Öztürk de, ?Bu turnuva bizim için iyi oldu. Hem zamanımızı değerlendiriyor hem de spor yapmış oluyoruz? dedi.

Turnuva 07 Aralık 2015 tarihinde yapılacak maçlarla sona erecektir. Maçlar Terme Kapalı Spor Salonu´nda akşam saat 18.00´den sonra yapılmaktadır.