Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CUMHURiYET MTAL BAŞKANINI SEÇTi

CUMHURiYET MTAL BAŞKANINI SEÇTi

Terme Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2018-2019 eğitim öğretim yılı okul başkanlığı seçimini gerçekleştirdi.

Öğrenciler arasında demokrasi bilincini yerleştirmek ve demokrasi eğitimini uygulamalı olarak göstermek adına sandık başına giden öğrenciler, oylarını kullanarak okul başkanını seçti.
22 Ekim Pazartesi günü büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirilen seçimde sandık başına giden öğrenciler, kullandıkları oylarla 11/D sınıfı öğrencisi Özge Yanık´ı okul başkanlığına seçti.
İki öğrencinin okul başkanlığı içini yarıştığını belirten Okul Müdüresi Esra Öztürk, ?Öğrencilerimiz, sandık başına giderek oy kullanma işlemini gerçekleştirdi. Seçim sonucunda 11/D sınıfından Özge Yanık başkan seçilirken, 12/B sınıfından Saniye Özdemir ise başkan yardımcısı oldu.?dedi.
Bu tür etkinlikler demokrasiyi daha anlaşılır bir hale getiriyor diyen Öztürk, ?Bu seçimler her yıl tekrar edilerek bundan sonra da devam edecek. Etkinliğimize katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum? diye konuştu.