Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CUMHURİYET MTAL SATRANÇ TAKIMI İL BİRİNCİSİ OLDU

CUMHURİYET MTAL SATRANÇ TAKIMI İL BİRİNCİSİ OLDU

Samsun Terme Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Asiye Coşkun, Müberra Demir, Şeker Nur Çayan ve Kevser Alemdar´dan oluşan satranç takımı, 2018-2019 Samsun Okul Sporları Satranç Takım Turnuvasında, Genç kızlar kategorisinde zorlu rakip

Samsun Terme Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Asiye Coşkun, Müberra Demir, Şeker Nur Çayan ve Kevser Alemdar´dan oluşan satranç takımı, 2018-2019 Samsun Okul Sporları Satranç Takım Turnuvasında, Genç kızlar kategorisinde zorlu rakipleriyle çıktığı bütün maçları kazanarak Samsun il birincisi oldu.
Kupa ve altın madalya ile ödüllendirilen satranç takımı, bölge turnuvasına katılmaya, turnuvalarda Samsun´u temsil etmeye hak kazandı.
Terme Kaymakamı Mehmet Parlak, okul Müdürü Esra Öztürk ve takım oyuncularını kabul ederek başarılarının devamını diledi.
Terme Gençlik ve Spor Müdürü Halil Seyrekli de aynı şekilde takım oyuncularını kabul ederek, takıma başarılar dilerken Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin başarısının diğer okullara da örnek olması gerektiğini söyledi.
Terme Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul müdürü Esra Öztürk ise konuyla ilgili açıklamasında ?Öncelikle bir meslek lisesi olarak, çoğunluğu ilçe köylerinde ikamet eden öğrencilerimizin okul imkânlarıyla yaptığı çalışmalarla elde ettiği bu başarı okulumuz ve Terme için mutluluk ve gurur verici. Öğrencilerimizi ve onları bu turnuvaya hazırlayan fizik öğretmenimiz Yavuz Selim Arslan´a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Aynı başarıyı Giresun´da yapılacak olan Türkiye finalinde de göstereceklerini ve oradan da başarıyla döneceklerine inanıyorum´dedi.