Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CUMHURİYET MTAL´DE KEP TÖRENİ

CUMHURİYET MTAL´DE KEP TÖRENİ

2016-2017 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreninde mezun olan öğrenciler kepleri hayava tarak mezuniyet sevincini yaşadılar.

Okul bahçesinde yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından halk oyunlarının gösterisi ile devam etti.

Okul Müdürü Esra Öztürk öğrenci ve velilere konuşma yaptı. Öztürk konuşmasında ? Elinizdeki cevheri gerektiği gibi işleyerek verdiğiniz emeklerin asla boşa gitmeyeceğinizi düşününüz. İyi birer öğrenci olma sınavınız bitiyor artık. İyi birer insan olmak için gerekenleri öğrenmenin zamanı geldi. Ama hayatın sınavdan ibaret olmadığını, bir toplum için herkese görevler düştüğünü bilin ve sakın unutmayın? diyerek, fedakar çalışmalarından dolayı müdür yardımcısı ve öğretmen arkadaşlarına teşekkür ederken, öğrencilere de hayatlarında başarılar diledi.

Törende çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi. Onur belgeleri alan öğrencilerin isimleri okundu. Okulda 9. -10.- 11. Ve 12.
Sınıfların dönem birincileri ilan edildi.

Okul birincisi giyim üretim teknolojisi bölümü öğrencisi Hanife Yüksel konuşmasını yaptı. Mezun olan öğrenciler alt grup öğrencilere Bayrak ve filama teslimi yaptı. Sonra mezun olan öğrencilere kep atma töreni yapıldı.

Öğrenciler mezun olmanın sevincini yaşarken, ayrıca arkadaşları ve öğretmenlerinden ayrılmanın da hüznünü yaşadılar.