Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

DANACI GÜVEN TAZELEDi

DANACI GÜVEN TAZELEDi

Terme Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurulunda mevcut başkan Refaettin danacı güven tazeledi.

Terme Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurulu, geçtiğimiz hafta Büyük Atlas Düğün Salonunda gerçekleşti. Kurulda, mevcut başkan Refaettin Danacı güven tazeledi.
Genel Kurula, divan kurulu üyeleri Samsun Atakum Kunduracılar Kooperatif Başkanı Adnan Konaş ile Çarşamba Kooperatif BaşkanıSeleattin Akkuş; katip üyeler Terme Şoförler Odası Başkanı Şuayip Akbulut ile başkan vekili Nihat Yüksel; Yönetim kurulundan Refaattin Danacı, Azmi Aksoy, Aydemir Şener, Ali Albayrak ile Doğan Bilim; denetim kurulundan Mustafa Topçu, Yusuf Tanju Yılmaz ile çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

?HER TÜRLÜ ELEŞTİRİ VE DENETLEMEYE AÇIĞIM?
Kooperatif üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği kongrede Başkan Refaattin Danacı tek aday olarak çıktığı seçimde yeniden güven tazeledi. Terme Esnaf ve Kefalet Kooperatifi 2016 yılı gelir ve giderleri raporlar halinde okunarak oy birliği ile kabul edildi.
Başkan Refaettin Danacı, üyelere yönelik teşekkür konuşmasında; ?Hiçbir esnafımıza ayrım yapmadan kredi vermeye çalıştık. Bu bankanın parasıdır ve biz kefil oluyoruz. Ödemeleri düzenli yapmak zorundayız. Aksadığı taktirde kredi oranımız düşmektedir. Biz kâr amacı gütmüyoruz. Ama bir yerde kâr da etmemiz lazım. Ben her türlü eleştiriye ve denetlemeye açığım. Kapımızı hiçbir zaman kapatmadık. Şuana kadar 81 esnafımıza kefalet verdik. Takip sayımız 2016 yılı içerisinde 80´lerde idi. Bu takip sayısını 60´lara indirdik. En kısa sürede de 50´nin altına düşeceğini umut ediyoruz. Değerli esnaflarımız, ortada bir başarı varsa bu başarı sizlerindir. Tüm esnafımızla iftihar ediyorum. Rahatlığınız için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bankalarda ipotekli olanları da en kısa sürede kooperatifimize alacağız. 75 TL olan limitimizi ise 100 TL´ye kadar çıkaracağız. Sizlerin de desteği ile daha da güçlü olacağız. Hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Daha güçlü ve verimli olmak adına sizlerin desteği de gerekli. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan çalışmalarımıza devam edeceğimize ve güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Katıldığınız ve şeref verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.?dedi.