Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DARBE BAŞARILI OLSAYDI HEDEFTEYDİ!

DARBE BAŞARILI   OLSAYDI HEDEFTEYDİ!

Darbe gerçekleşseydi öldürülme tehlikesiyle burun buruna geleceğini ifade eden Kayyum Termeli İş Adamı İmran Okumuş, ?Milli Kahramanlar listesi içerisinde ismim olmasından onur duydum. Olmasaydım milli görevimden şüphe duyardım.?dedi.

Cuntacılara yönelik operasyonlar kapsamında gözaltına alınan asker, polis ve savcılarda ele geçen belgeler arasında ´gözaltı listesinin´ yanı sıra 9 bir kişilik ´infaz edilecekler´ listesinin de yer aldığı ortaya çıktı. Cuntanın planına göre, ordu içindeki FETÖ´cü askerler ülke yönetimini ele geçirirken ´infaz timleri´ de eş zamanlı olarak siyasetçi, polis, hâkim, savcı, gazeteci ve işadamı gibi binlerce FETÖ karşıtını teker teker öldürecekti.

Edinilen bilgiye göre FETÖ´nün ölüm listesini 17-25 Aralık 2013 darbe sürenin başarısız olmasından bu yana hazırladığı ve bu isimlerin kişisel bilgileri ile örgüt aleyhinde yaptıklarını raporladığı öğrenildi. Fişleme yapılırken en önemli görevi ise örgütün bu kurumlara sızdırdığı personel üstlendi.

Ölüm listesinin başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yer alıyor. FETÖ darbenin ilk adımı olarak Marmaris´te istirahat eden Erdoğan´ın oteline özel bir ölüm timi gönderdi. Cumhurbaşkanın ihaneti önceden haber alıp otelden ayrılması üzerine girişim başarısız oldu. İhaneti itiraf eden bazı subaylar,

FETÖ´nün Erdoğan´ın dışında özellikle paralel yapı ile mücadele edenlerin bu listelerde yer aldığını söylediği öğrenildi.
"15 Temmuz darbesi başarılı olsaydı FETÖ´nün infaz mangaları çok sayıda ismi direndiği iddiasıyla öldürecekmiş"

FETÖ KARŞITI SELAMİ ALTINOK VE
İMRAN OKUMUŞ DA LİSTEDE!

Listedeki isimler arasında, Terme´de bir dönem kaymakamlık yapan İçişleri Müsteşarı Selami Altınok ve Terme Ulusoy Tesisleri sahibi Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş da yer alıyor.

86 şirketi bünyesinde barındıran Kaynak Holding´in yaklaşık bir yıl önce FETÖ unsurlarından arındırıldığını belirten Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Termeli iş adamı İmran Okumuş, ?Kaynak Holding yönetimi mahkeme kararıyla tarafımıza verildiği tarihten itibaren devlete düşman her türlü faaliyetlerden arındırılması için gerekli çalışmalar yapılmıştır.? diyerek, ?FETÖ´nün Milli Kahramanlar listesi içerisinde ismim olmasından onur duydum.
Olmasaydım milli görevimden şüphe duyardım.?dedi.