Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DARÜŞŞİFA MTAL´DEN ?BİR BAĞIŞ BİR HAYAT?

DARÜŞŞİFA MTAL´DEN ?BİR BAĞIŞ BİR HAYAT?

?Bir Bağış Bir Hayat? projesi kapsamında Terme Darüşşifa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 4 Mayıs Cuma günü Koordinatör Müdür Yardımcısı Meral AKKOCA rehberliğinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Organ Bağış Birimi ile birlikte Org

?Bir Bağış Bir Hayat? projesi kapsamında Terme Darüşşifa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 4 Mayıs Cuma günü Koordinatör Müdür Yardımcısı Meral AKKOCA rehberliğinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Organ Bağış Birimi ile birlikte Organ Bağışı ve önemi konusunda halkı bilgilendirme yaptı.
Etkinlikte, stajyer öğrencilerden oluşan grup hastanede sunu yapıp gün boyu stant açarak halkı bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışması yaptı.
Proje Danışman Öğretmeni Serap Yıldırım Kaya ?Öğrencilerimizden Aylin Erdizen, Seda Vural, Buse Kanber, Semanur Keskinoğlu, Neslihan Kayaoğlu, Deniz Samancı, Melike Karakaş, Pınar Aydın´ın yaptığı çalışma 7 duyarlı vatandaşımızın yaptığı bağışla tamamlamıştır. Unutmayalım ki bir gün bağış bekleyen biz ya da bir sevdiğimiz olabilir, bu konuda duyarlı olmalıyız.? dedi.