Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

DEMİRTÜRK AİLESİNDEN MEVLİTLİ İFTAR

DEMİRTÜRK AİLESİNDEN MEVLİTLİ İFTAR

Ter­me­li İşa­dam­la­rın­dan Zekai Cen­giz De­mir­türk ve Bün­ya­min De­mir­türk ta­ra­fın­dan Terme Ulu­soy te­sis­le­rin­de Hacı Kuzu aile­si­nin adına ve­ri­len mev­lit­ti iftar ye­me­ği büyük bir ilgi gördü.


Terme Ulu­soy te­sis­le­rin­de Ter­me­li İşa­dam­la­rın­dan Zekai Cen­giz De­mir­türk ve Bün­ya­min De­mir­türk ta­ra­fın­dan Hacı Kuzu aile­si­nin adına ve­ri­len mev­lit­ti iftar ye­me­ği büyük bir ka­tı­lım ile ger­çek­leş­ti­ril­di.

İFTAR YEMEĞİNE BÜYÜK KA­TI­LIM
İftar ye­me­ği­ne Terme Kay­ma­ka­mı İlyas Gün, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Şenol Kul ,Gar­ni­zon Ko­mu­ta­nı Per­so­nel Kı­dem­li Yüz­ba­şı Vedat Topak, Terme Jan­dar­ma Bölük Ko­mu­ta­nı Yüz­ba­şı Hacı Gül­man, Tür­ki­ye Pet­rol Ürün­le­ri İşve­ren­ler Sen­di­ka­sı(PÜİS) Genel Baş­ka­nı İmran Oku­muş, İlçe Em­ni­yet Mü­dü­rü İsmail Can­po­lat, Sam­sun Halk Sağ­lı­ğı İl Mü­dü­rü Dr. Mus­ta­fa Ka­sa­poğ­lu, Terme Ti­ca­ret Bor­sa­sı Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Haluk Trab­zon, AK Parti Terme İlçe Baş­ka­nı Av Ali Kılıç, CHP Terme İlçe Baş­ka­nı Cemal Ak­ya­zı, Büyük Bir­lik Par­ti­si­Ter­me İlçe Baş­ka­nı Rasim Kani, Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si Terme İlçe Baş­ka­nı Oğuz Pamuk, Terme Sa­na­yi Si­te­si Ko­ope­ra­tif Baş­ka­nı Hü­se­yin Aydın. Ama­zon Ter­me­li­ler Kül­tür ve Da­ya­nış­ma Der­nek Baş­ka­nı Mus­ta­fa Güler, Terme Çevre Plat­for­mu Dönem Söz­cü­sü Av. Hasan Demir, Terme Ka­mu-Sen İlçe Baş­ka­nı Erdal Şen­gül, Terme Muh­tar­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı Murat Dinç, Tür­ki­ye Kamu Ça­lı­şan­la­rı Kal­kın­ma ve Da­ya­nış­ma Vakfı Terme tem­sil­ci­si İbra­him Can­dan.?Ter­mes­por Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Hü­se­yin Kam­bur, Terme Esnaf ve Sa­nat­kâr­lar Odası Baş­ka­nı Barış Ak­te­pe, Terme Şo­för­ler Odası Baş­ka­nı Şu­ayip Ak­bu­lut,Sam­suns­por Ku­lü­bü Yö­ne­tim Kurul Üyesi Hakan Ak­ka­ya, Bafra Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası (TSO) eski Baş­ka­nı Rız­van Aksoy, Bafra Orta Ka­ra­de­niz Ga­ze­te­ci­ler Der­ne­ği Baş­ka­nı Bilal Mür­te­za­oğ­lu´un yanı sıra işa­dam­la­rı ile çok sa­yı­da da­vet­li­ler ka­tıl­dı.

DA­VETLİLERE TE­ŞEK­KÜR ETTİLER
Ter­me­li İşa­dam­la­rın­dan Zekai Cen­giz De­mir­türk ve Bün­ya­min De­mir­türk? Dü­zen­le­miş ol­du­ğu­muz iftar ye­me­ğin­de Hacı Kuzu aile­si­nin bütün öl­müş­le­ri­nin ruh­la­rı­na he­di­ye etmek üzere Mev­lid-i Şerif okut­tuk ve bu arada ye­me­ği­mi­ze ka­tı­lım­la­rı­nız için he­pi­ni­ze te­şek­kür edi­yo­rum? dedi.