Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

DENİZBANK İFTARDA MÜŞTERİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

DENİZBANK İFTARDA MÜŞTERİLERİYLE  BİR ARAYA GELDİ

Denizbank taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde imza attığı çalışmalar ile müşterileriyle buluşmaya devam ediyor.

Denizbank taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde imza attığı çalışmalar ile müşterileriyle buluşmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Denizbank Terme Şubesi 23 Mayıs Çarşamba günü düzenlediği iftar programında tarım, ticaret ve sanayi sektöründe faaliyet gösteren isimler ile bir araya gelerek iftar yaptı.
İftar yemeği programında tarım, ticaret ve sanayi sektörüne yönelik açıklamalarda bulunan Denizbanl Terme Şube Müdürü Abdullah Şahin, ?Her zaman çalışanın, üretenin yanında olan Denizbank ekonomide milli seferberlik olarak ilan edilen NEFES kredileri projesinde yer alan tek özel banka olmanın gururunu yaşıyor. Tarım sektöründe % 41 pazar payı ile özel bankalar arsında lider olan Denizbank tarım sektöründeki çalışmalarını temeline ? Çiftçimizin Yüzü Gülsün? anlayışını yerleştirdiği bakış açısı ile devam ediyor. Bankamız her yıl olduğu gibi bu yılda iftar yemeği programında müşterileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor. Sektörün gelişmesi yönünde sürdürdüğümüz yoğun faaliyetler ve sunduğumuz yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olmaktan mutluyuz. Her zaman üreticinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
Tarımın sadece finansman tarafıyla değil sosyal tarafıyla da yakından ilgileniyoruz. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeğimizde bölgemizde tarıma yön veren isimleriyle bir araya gelmekten, Ramazan ayının bereketini birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarımın bereketini paylaşmak, üreticilerimizin geleceğe umutla bakmasına destek olmak her zaman en öncelikli hedefimiz. Çiftçilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.?dedi.