Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

DERNEK ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ

DERNEK ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ

Terme Yardım Sevenler Derneği her ay olduğu gibi bu ay da geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi.

Terme Yardım Sevenler Derneği her ay olduğu gibi bu ay da geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi.
8 Ocak Salı günü Terme Mekselina Restaurantta bir araya gelen Dernek Bakanı Latife Sabuncu ve üyeleri ?Her ay olduğu gibi bu ay da öğrencilerimize yardım amaçlı bir araya toplandık. Burada elde ettiğimiz gelirle üniversitede okuyan öğrencilere bir nebze de olsa destek olmaya çalışıyoruz.
Bizler çocuklarımızın aydınlık geleceği için birlik olmaya devam edeceğiz. 25 yıldır yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte büyük bir sorumluluk bilinci ile Terme ve çevresinde, önceliği eğitim olan ekonomik şartları yetersiz, üniversite öğrencilerine katkı sağlamanın yanı sıra, yaşlı, kimsesiz, hasta ve mağdur vatandaşlarımıza da hizmet vermekteyiz. Tüm bu çalışmaları yaparken bize inanan, yaptığımız hizmetleri takdir ve takip eden maddi ve manevi destekte bulunan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.?dedi.
Başkan Sabuncu, her yıl geleneksel olarak yaptıkları Anneler Günü Çayı´nın da hazırlıklarına başladıklarını belirterek, ?Derneğimize maddi ve manevi destekte bulunmak isteyen herkesi derneğimize bekleriz.
Ayrıca derneğimize üye olmak isteyen tüm bayan arkadaşlarımıza derneğimizin kapısı sonuna kadar açıktır.?dedi.
Dernek üyelerinden toplamış oldukları kullanmadıkları kıyafet ve eşyaları kış ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştıran başkan ve üyeler, Terme´deki tüm vatandaşlardan da kullanmadıkları eşya ve kıyafetleri derneklerine ulaştırmalarını rica etti.