Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DEV FUAR SAMSUN´DA

DEV FUAR SAMSUN´DA

Mobilya sektörünün nabzı, yarın açılışı yapılacak olan ?Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı´nda atacak.

Mobilya sektörünün Karadeniz´e açılan kapısı Samsun´da bu yıl 4.sü düzenlenecek olan Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 12-17 Mart 2019 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek. Pek çok ülkeden ziyaretçinin ağırlanacağı fuarda; klasikten moderne, avangarttan özel tasarıma kadar birçok farklı seçenekte mobilya sergilenecek.

İŞADAMLARI GELECEK
Azerbaycan, Irak, Suudi Arabistan ve Libya´dan mobilya ve dekorasyon sektöründe faaliyet gösteren, perakende mağaza zinciri sahipleri, mimarlar, müteahhitler ve firmaların satın alma yöneticileri Samsun 4. Mobilya Dekorasyon Fuarı´nda, yeni tasarımları yerinde incelemek, bayilik ve satın alma anlaşmaları yapmak üzere Samsun´a gelmesi planlanıyor.

BU FUARDA YOK YOK
Fuarda gerçekleşecek önemli iş bağlantıları ile Karadeniz´de faaliyet gösteren mobilya üreticilerinin ihracat hacimlerinin arttırılması ve Samsun markasının tüm dünyaya tanıtılmasını öngörülüyor. Fuarda Ev mobilyaları yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, banyo ve mutfak dolapları, bebek, çocuk, genç odaları, çekyatlar, kanepeler, halı, aydınlatma, dekoratif ürünler, aksesuarlar, yatak baza çeşitleri, bahçe mobilyaları, mimari projeler görücüye çıkacak. Fuara girişlerin ücretsiz olduğu belirtildi.Hbr:Halk