Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

Emine ve Ömer Karabulut´un kızları Merve Gül ile Emine ve Ali Osman Malkoç´un oğulları Muhammer, dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.

Merve Gül ve Muhammer çiftinin, kına gecesi 31 Mart Cuma akşamı Ünye´de Halil Efendi Düğün Salonunda, düğün törenleri ise 1 Nisan Cumartesi akşamı Ulusoy Kompleksi Amazon Balo Salonunda yapıldı.
Her iki ailenin de saygın ve sevilen esnaflar olması nedeniyle düğüne rekor katılım oldu.

NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ TANINAN SİMALAR YAPTI
Nikahları davetlilerin huzurunda salonda kıyılan Merve Gül ve Muhammer çiftinin nikah şahitliğini CHP Milletvekili Kemal Zeybek, Atakum eski Belediye Başkanı Metin Burma, Terme eski Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, Bursalı İşadamlarından Kasapoğlu Tekstil Sahibi Salim Kasapoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi eski genel sekreteri Nazım Alkan ve Yılmaz Engin yaptı.
Çocuklarının mutluluğuna tanık olmaktan dolayı gururlu olduklarını dile getiren aile büyükleri Ömer Karabulut ve Ali Osman Malkoç, ?Bu mutluluğumuza ortak olan düğünümüze gelen, gelemeyen, arayan, telgraf gönderen ve sosyal medyadan tebrik eden herkese teşekkür ederiz? deyip evlatlarına ömür boyu mutluluklar dilediler.