Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DİPLOMA KOLLEKSİYONCUSU ÖĞRETMEN

DİPLOMA KOLLEKSİYONCUSU ÖĞRETMEN

İlçemizde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Alparslan Yüksel diplomaya doymuyor.

İlçemizde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Alparslan Yüksel diplomaya doymuyor.
İlçemizde görev yapan ve ilçemiz Aşağısöğütlü Mahallesi nüfusuna kayıtlı Alparslan Yüksel okuduğu 6. Üniversiteyi okul 3.sü olarak bitirme başarısını gösterdi.
İlçemiz Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce öğretmeni olarak görev yapan, aynı zamanda Türk Eğitim Sen ilçe başkanlığı görevini de yürüten Alparslan Yüksel adeta bir diploma koleksiyoncusu.
Alparslan Yüksel Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü, Ankara Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümü, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü, Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü, 19 Mayıs Üniversitesi Terme Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü ile birlikte aynı okulun Pazarlama bölümünü de bitirerek 6. Diplomasını almaya hak kazanmıştır.
Okuduğu okulların bunlarla sınırlı olmadığı, halen Hacettepe Üniversitesi İktisat Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümü son sınıf, Atatürk Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu son sınıf öğrencisi olarak diplomalarına devam edeceğini söylüyor.
Bu sene tekrar Üniversite sınavlarına girecek olan Alparslan Yüksel diploma sayısını 10 a çıkarmayı hedeflediğini söylüyor. Diploma koleksiyoncusu öğretmenimize Bilgi Gazetesi ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.