Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

DİYANET-SEN ŞEHİT VE GAZİLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

DİYANET-SEN ŞEHİT VE GAZİLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

Terme Diyanet-Sen İlçe Teşkilatının organize ettiği, Terme Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan, Şevki Yılmaz´ın konuşmacı olarak katıldığı ?Şehit ve Gazilerimizi Anma? etkinliği Büyük Atlas Düğün Salonunda 13 Mart Pazartesi günü saat 13.00´da düzenlendi

Terme Diyanet-Sen İlçe Teşkilatının organize ettiği, Terme Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan, Şevki Yılmaz´ın konuşmacı olarak katıldığı ?Şehit ve Gazilerimizi Anma? etkinliği Büyük Atlas Düğün Salonunda 13 Mart Pazartesi günü saat 13.00´da düzenlendi.
Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarına ithafen Terme Müftülüğü İmam-Hatibi Hasan Işıtan Kur´an-ı Kerim tilavet etti.
Diyanet-Sen İlçe Başkanı ve Şube Başkan Vekili Selim Güneysu Diyanet-Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Yakup Demirbaş, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul günü anısına birer selamlama konuşması yaptılar.
Termeli vatandaşların büyük bir teveccüh gösterdiği programda her kesimden vatandaş katıldı.
Şevki Yılmaz, Milli ve manevi değerlerin korunması, memleket meselelerine duyarsız kalınmaması ve vatandaşların üzerine düşen vazifeleri yerine getireceğini gibi konulara değindi.
Programa Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, İlçe Müftüsü Recep Apaydın, Okul İdarecileri ve öok sayıda Şöforler ve Temsilcileri katıldı.
Daha sonra program karşılıklı iyi dilek temennileri ve plaket takdimi ile sona erdi.