Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DİYANET-SEN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

DİYANET-SEN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Terme Diyanet-Sen heyeti 30 Ocak Pazartesi günü ilçemizde faaliyet gösteren kurumları ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmek istenen olumsuz hain darbe girişiminin toplum ve millet nezdinde açmış olduğu yaraların onarılmaya çalışıldığı hiçbir zaman unutulmaması konusuna dikkat çekildi.

Heyet Ak Parti İlçe Başkanlığı, Terme Askerlik Şubesini, Cumhuriyet Başsavcılığını, Emniyet Müdürlüğünü, Nüfus Müdürlüğü ve Muhtarlar Derneğine ziyarette bulunarak 15 Temmuz Hain Darbe girişimini unutulmaması adına yaptırdıkları ?Selalarla Durdurulan Darbe? yazılı saat hadiye ettiler.
Sohbet havasında geçen ziyarette konuşma yapan heyet ?Vatanımızın içinde ve dışında düşmanlarımız var. Zorlu bir mücadelenin verildiği bir dönemden geçiyoruz. Birey olarak toplum olarak vatanımıza hep birlikte sahip çıkmamız gerekmektedir. Bunun içinde birlik ve beraberliğimizi bozmayalım bozdurmayalım.?şeklinde açıklamalarda bulundu.

Vatanımızın dünyanın en güzel coğrafyasında bulunduğuna emparyalistlerin dün olduğu gibi bugünde emellerine ulaşmak için her türlü hile ve oyunlar içine girecekleri bu yüzden her daim uyanık olmak gerektiğine de vurgu yapan Heyet, ?Vatanımız uğruna aziz canlarını feda eden şehitlerimizi minlet ve şükranla yad ediyoruz. Ruhları Şad mekanları cennet olsun. Geride bıraktıkları yakınlarına saygı sevgi ve millet olarak yanlarında olduğumuzu canı gönülden beyan ediyoruz.?dedi.