Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

DİYANET-SEN´DEN KAYMAKAM ALICI VE BAŞKAN KUL´A ZİYARET

DİYANET-SEN´DEN KAYMAKAM ALICI  VE BAŞKAN KUL´A ZİYARET

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen Terme İlçe Teşkilatı ilçemize yeni atanan Kaymakam Emin Alıcı´yı ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´u ziyaret etti.

Ziyarette Memur-Sen ve Diyanet-Sen Terme İlçe Başkanı Selim Güneysu, ?Ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor. Bu zorluğu birlik ve beraberlik içinde aşabiliriz.?dedi.

Daha sonra Terme Kaymakamı Emin Alıcı ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´a 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimini asla unutmamak adına ?Selalarla Durdurulan Darbe´ yazılı Diyanet-Sen Samsun Şubesi tarafından hazırlanan duvar saati hediye edildi.
Diyanet- Sen İlçe Teşkilatı Kaymakam Emin Alıcı ve Terme Belediye Bakanı Şenol Kul ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Kaymakam Alıcı, konuşmasında ?Terme bir Karadeniz şehri, ancak denizden ve onun getirdiği nimetlerden tam anlamıyla faydalanamıyor. İlerleyen zamanlarda Terme için daha güzel işler yapmaya çalışacağız. ?dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kul, ?Siz din görevlileri bu ülkenin vazgeçilmez insanları olarak tarihteki yerinizi aldınız. Ülke insanı sizlere minnettardır. İnşallah birlik beraberlik içinde el ele gönül gönüle vererek zorlukları aşacağız.? şeklinde konuştu.
Karşılıklı iyi niyet ve temenniler ile ziyaret son buldu.