Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DOSTLUK YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

DOSTLUK YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

İlçemizin tanınan ve sevilen siması emekli öğretmen ve İnşaat Müteahhiti Ali Rıza Ultav, 25 yıl evvel üç arkadaşıyla başlattığı yemek davetini geleneksel dostluk yemeğine çevirdi.

İlçemizin tanınan ve sevilen siması Emekli öğretmen ve İnşaat Müteahhiti Ali Rıza Ultav, 25 yıl evvel üç arkadaşıyla başlattığı yemek davetini geleneksel dostluk yemeğine çevirdi.
Bahse konu olan bu yemek, yazıhanesinde otururken, Terme Tarım Ticaretin sahibi Rüştü Akalın ve Emekli Ziraatçı Ayhan Kökten´in yanına gelip sohbetlerinin ardından Ultav´ın; ´´Haydin birlikte bir yemek yiyelim.´´ diyerek, kendi tuttuğu balıkları piknik tüpünde pişirip ikram etmesiyle başladı.
Zaman içerisinde arkadaşlar arasında, samimiyet artınca yemek daha fazla kişinin katılımı ile genişledi.
Ortamdaki sohbetler daha çok memleket meselelerini de kapsadığı için, zamanın yöneticileri de her ay düzenlenen bu yemeğe katılım sağladı.
O dönemde Belediye Başkanı olan Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu, Diş Hekimi Engin Nafız Seyhan, Veteriner Can Işıkman, Mimar Hüseyin Berk, Emekli Fabrikatör Haydar Karaçuha, Gölyazı eski Belediye Başkanı İsa Baş, zamanın kaymakamlarından Selami Altınok, Ali İhsan Su, Fahri Meral, İlyas Gün´ün de katıldığı dostluk yemeğine Avukat Ali Acartürk, Terme Tarım Rüştü Akalın, Emekli Ziraatçi Ahmet Kökten, TSO başkanı Ahmet Ekmekçi, Mali Müşavir Yakup Aydın, Terme Noteri Bülent Küçükdoğan, Müteahhit Necmi Çetiner, Belediye başkanı Ali Kılıç, kaymakam Mehmet Parlak da katıldı.
Bu dostluğu, arkadaşlığı bu günlere getirdikleri için çok mutlu olduklarını söyleyen katılımcılar, daha çok senelere birlikte gireceğiz diyerek hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmediler.