Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

DÜNYA DEVİ KASTAMONU ENTEGRE`DEN 5. PİKNİK

DÜNYA DEVİ KASTAMONU  ENTEGRE`DEN 5. PİKNİK

Samsun Akçay`da hizmet veren Kastamonu Entegre Samsun Tesisleri`nin Ünye ve Terme`den olmak üzere çalışanları ve ailelerinin katılımıyla birlikte 500 kişi Asarkaya Kent Ormanı`nda 5. Yaz Pikniği`nde bir araya geldi.

Kastamonu Entegre Samsun Tesisleri, çalışanları ve aileleriyle birlikte Asarkaya Kent Ormanı`nda 5. Yaz Pikniği`nde buluştu.
Kastamonu Entegre Samsun Tesisleri Fabrika Müdürü Ertekin Dikmen, ağaç bazlı panel sektöründe yatırımlarıyla hızla büyüyen bir tesis olduklarını vurgulayarak, “Şuanda Avrupa`nın 4. Dünya`nın ise 10. büyük ağaç bazlı panel üreticisiyiz” dedi.
Fabrika Müdürü Ertekin Dikmen, amaçlarının tüm çalışanların aileleriyle birlikte etkinlikle bir araya gelerek moral ve motivasyonunu arttırmak olduğunu ifade ederek, “Gelenek-sel olarak 5 yıldır personellerimizin çocukları, eşleri ve aileleriyle bir-likte katıldıkları bu piknik organi-zasyonunu düzenliyoruz. Hem iyi zaman geçiriyor, hem de iş yoğun-luğunu ve stresini burada değişik animasyonlarla ve etkinliklerle atmayı planlıyoruz. Amacımız çevreyle kaynaşmayı hedeflemek, bir yandan da çalışanlarımızın entegrasyonunu sağlamak” dedi.

BÖLGENİN KURULUŞU OLMAYI HEDEFLİYORUZ
Kastamonu Entegre Samsun Tesisleri`nin Ünye ve Terme`nin ortasında konumlan-dığını belirten Ertekin Dikmen, “Biz bölgenin bir kuruluşu olmayı hedefliyoruz. Zaten fabrikamız her iki ilçenin ortasında konumlanı-yor.” diye konuştu.
Çeşitli sosyal etkinlikler düzenleyerek de çevreyle kaynaş-mayı amaçladıklarını vurgulayan Kastamonu Entegre Samsun Tesis-leri Müdürü Ertekin Dikmen, “Ün-ye ve Terme`de tiyatro çalışmaları yapıyoruz. Buna çalışanlarımız çocukları ve aileleriyle birlikte katılım gösteriyor. Dışarıdan ve yerel tiyatrocular getiriyoruz. Bir tane fotoğrafçılık kursu kurduk, kursumuza katılım o kadar fazla değil ama bu fotoğrafa merakı ve ilgisi olan çalışanlarımızın katıldığı bir etkinlik. Bunun yanı sıra geçen ay tamamlanan bir halı saha futbol turnuvası vardı. Bu da geleneksel bir hale getirdiğimiz etkinliklerden biri. Yine burada yaşadığımız çevre ile bütünleşmeyi ve kaynaşmayı hedefliyoruz. 23 Nisan etkinliğimiz var, bu yıl bunu değişik formatta yaptık çalışanlarımızı Ordu Boztepe`ye götürdük. Çocukların belki hayatında ilk defa teleferiğe binme şansı oldu. Orada bir etkinlik düzenledik. Geçen yılda personellerimizin çocuklarını Sam-sun Hayvanat bahçesine götürmüş-tük, her yıl farklı bir etkinlik yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

BÜYÜME HEDEFİNE CİDDİ ANLAMDA KATKI SAĞLAYACAK
“Kastamonu Entegre ağaç başlı panel sektöründe yatırımlarıyla hızla büyüyen bir tesistir.” diyen Ertekin Dikmen, tesislerin işleyişine ilişkin açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yaklaşık 15 günde Rusya`da başlayan şuan da yapmış olduğu Tataristan yatırımı, Kastamonu Entegre`nin bundan sonra büyüme hedefine ciddi anlamda katkılar sağlayacaktır. Bu yatırım ile dünyada birkaç sıra daha büyümeyi hedefliyoruz. Şuanda Avrupa`nın 4. dünyanın ise 10. büyük ağaç bazlı panel üreticisiyiz.”

PİKNİKTE SÜRPRİZLER VARDI
Yoğun ve hareketli bir tempoda çalışmalarını sürdüren fabrika personeli, düzenlenen piknikte mangal keyfi yaptı, eğlendi, stres attı. Piknikte palyaço, animasyon gösterileri, halat çekme, mumyalama, çuval, yumurta taşıma gibi çeşitli oyunlar oynanırken; çocuklar için pamuk şeker, patlamış mısır ve dondurma ikram edildi, hediye çekilişi yapıldı.