Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

EĞİTİM CAMİASI BİR NEFERİNİ DAHA UĞURLADI

EĞİTİM CAMİASI BİR NEFERİNİ DAHA UĞURLADI

Uzun yıllardan beri Terme Sağlık Meslek Lisesi´nde Meslek Dersleri Öğretmeni olarak görev yapan İbrahim KUZU, yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak 28 Nisanda vefat etti.

Terme Sağlık Meslek Lisesi´nde 15 yıldan fazla süredir görev yapan İbrahim Kuzu, öğretmenliğin yanı sıra aralıklarla iki ayrı dönemde müdür yardımcısı olarak da çalıştı. Bu arada meslektaşı Berkan Yumuş ile önce Terme Eczanesi´nin üstünde, sonra Beyoğlu Caddesi´nde ve nihayet Pazar Camisi´nin karşısında ´İntel Bilgisayar´ adıyla işyeri çalıştırdı.
Geçen yıl bu aylarda yakalandığı mide hastalığı dolayısıyla Mayıs ayında ameliyat oldu. Bir süre kemoterapi tedavisi gördüyse de hastalık yakasını bırakmadı ve 28 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 14.00 sıralarında ruhunu teslim etti. Aynı gün saat 17.00´de evinin önünde komşuları ve dostlarından helallik alındıktan sonra cenaze Yakakent´e götürüldü. Mesai arkadaşı öğretmenlerden bir grup da cenaze ile Yakakent´e giderek İbrahim Kuzu´ya vefa örneği gösterdiler.
Pazar günü Yakakent ilçesindeki cenazeye Terme´den çok sayıda öğretmen, öğrencileri ve Termeli dostları katıldı. İbrahim Kuzu, Paşakent Camisi´nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra köyündeki aile mezarlığına defnedildi.
Terme Bilgi Gazetesi olarak, daha henüz 45 yaşındayken vefat eden İbrahim Kuzu´ya Allah(CC)´tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.