Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

EĞiTiM CAMiASI YASTA

EĞiTiM CAMiASI YASTA

Kozluk´un tanınan simalarından emekli öğretmen İsmail Tunç vefat etti.

Kozluk İlköğretim Okulun´da uzun dönem müdürlük yapan, aynı zamanda yine bölgede öğretmenlik yapan, herkesin tanıyıp sevdiği emekli öğretmen İsmail Tunç, tedavi gördüğü hastanede, mücadele ettiği pankreas kanserine yenik düştü.
İsmail öğretmenin vefatı, Kozluk´ta derin üzüntü yaratırken cenazesi, 28 Ocak Pazartesi günü öğle namazına müteakıp, Kozluk Merkez Camii´nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.
Tunç´un oldukça kalabalık olan cenaze törenine, Belediye Başkanı Şenol Kul, eğitim camisaı, akrabaları, dostları ve sevenleri katıldı.

İSMAİL TUNÇ KİMDİR?
1953 Terme Doğumlu olan İsmail Tunç, 1980-1988 yılları arasında Kozluk İlkokulu´nda öğretmenlik yaptı. Daha sonra İstanbul´a atanan Tunç burada bir müddet görev yaptıktan sonra tekrar Kozluk´a döndü ve buradan emekliye ayrıldı.
Sosyal yönden oldukça aktif olan İsmail Tunç, idarecilik ve öğretmenliğin yanı sıra, 2004-2014 yılları arası Kozluk Belediye´sinde meclis üyeliği görevinde bulundu.
KOGEB´te (Kozluk Gelişim Birliği) dernek başkanlığı yaptı. Kozluk Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği´nde de çeşitli görevler üstlendi. İsmail Tunç, evli ve 6 çocuk babasıydı.
Merhuma yüce Allah´tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabır dileriz.