Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

EĞİTİMİN TÜM PAYDAŞLARI TEK ÇATIDA TOPLANSIN

EĞİTİMİN TÜM PAYDAŞLARI TEK ÇATIDA TOPLANSIN

Hüseyin Mescit Ortaokulu, eğitimin tüm paydaşlarını tek çatıda toplamaya devam etti.

Hüseyin Mescit Ortaokulu´nda gelenekselleşen etkinliklerden biri olan ?Öğrenci-Veli El Ele Kitap Okuma Yarışması?nın üçüncüsü bu yıl da büyük beğeni topladı.
Son dönemde hem eğitsel hem de sosyal aktivitelerle adından söz ettiren Hüseyin Mescit Ortaokulu, geçtiğimiz hafta bu etkinliklere bir yenisini daha ekledi.
Türkçe öğretmeni Oğuzhan Aydın tarafından organize edilen yarışmaya katılım üst seviyede oldu. Yarışmada öğrenciler ve veliler birlikte mücadele etti.
Türkçe öğretmeni Oğuzhan Aydın, bu tip etkinliklerin hem velinin hem de öğrencinin okuma kültürü kazanması açısından büyük önem taşıdığını, öğrenci ile velinin duygudaşlık oluşturmasını sağladığını ifade etti. Yarışmaya katılan tüm paydaşlara da yürekten teşekkür ettiğini söyledi.
Okul Müdürü Alaettin Arslan ise bu tarz yarışmaların okulda aile havası oluşturduğunu ve ebeveynlerin okula bakışını değiştirdiğini vurguladı.
Yarışmada birinci olan Ahmet Ali-Zehra Alemdar, ikinci olan Sümeyyenur-Nuray Küçük ve üçüncü olan Özden-Hamide Özdemir çiftlerini gösterdikleri başarıdan dolayı kutlayan Okul Müdürü Alaettin Arslan ödüllerini takdim etti.
Arslan ayrıca yarışmada boy gösteren tüm paydaşlara da teşekkür etti.