Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

EKMEKÇİ, GÜVEN TAZELEDİ

EKMEKÇİ, GÜVEN TAZELEDİ

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurulu Ticaret Odası Konferans Salonunda yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Ahmet Ekmekçi 2. kez seçilerek güven tazeledi.

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurulu 4 Nisan Çarşamba günü Ticaret Odası Konferans Salonunda yapıldı.
Terme Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen ve 447 üyenin oy kullandığı seçimde, 8 meslek grubunda mevcut başkan Ahmet Ekmekçi ile Zekayi Cengiz Demirtük´ün listesi yarıştı.
Seçim sonucunda mevcut başkan Ekmekçi, sürdürdüğü görevine 2. kez seçilerek güven tazeledi.
Seçim sonunda konuşan Ekmekçi, ?Seçimden önce olduğu gibi bundan sonra da Terme için elimizden geleni yapacağız. Bana oy veren ve vermeyen herkese çok teşekkür ederim.?dedi.
Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimine göre yeni yönetim Kurulu Listesi şu şekilde;
Başkan Ahmet Ekmekçi
Yönetim Kurulu Üyeleri; Soner Özden, Muharrem Çelik, Orhan Bacacı, Ahmet Şahin.
10 Nisan 2018 tarihinde yapılan meclis başkan, başkan yardımcısı ve meclis katip üyesi seçimlerine göre ise; Meclis Başkanı Mehmet Körpe, meclis başkan yardımcısı sabri Alemdar, Meclis Katip üyesi Mustafa Gürkan Kurt,
Diğer Meclis üyeleri;
Kerim Candan, Orhan Bacacı, Yaşar Yıldırım, Soner Özden, Muhammet Kemik, Mustafa Kefeli, Tansu Soğancı, Ahmet Şahin, Ahmet Ekmekçi, Rüstem Ekiz, Muharrem Çelik, Ayhan Yetim, Kerem Sekmen, Bünyamin Demirtürk, Mahmut Kökten, Süleyman Karapıçak,
Disiplin Kurulu Üyeleri; Mehmet Seyhan, Hüseyin Ekin, Ersan Aslan, Ahmet Aydın, Metin Duygun, İsmail Kethüda
Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi ?Terme Ticaret ve Sanayi Odası´nda ilk göreve geldiğimizde birinci hedefimiz TSO´nın kurumsal kimliğin kalitesini artırarak, üyelerimize layık oldukları nitelikli hizmeti verebilmekti. Şükürler olsun bunu başardığımızı düşünüyorum.
Daha önce nasıl üyelerimize layık oldukları nitelikli hizmeti verebilmek için çaba harcadıysak, aynı tavrımız devam edecektir. Yola çıktığımız ilk gün odamızı, yöneticileri ve çalışanlar arasında hiçbir ayırım yapmama düşüncesini temel ilke olarak nasıl görmüşsek bu düşüncelerimiz devam edecektir.
Ayrıca üyelerimizin hizmetine sunmaktan önemli bir gurur duyduğumuz yeni hizmet binamızda, hizmet standartlarımızı geliştirerek, birlikteliğimizin sağlandığı bir çözüm merkezi haline gelmesi için çabalarımız sürecektir.?dedi.
Hbr: Burak Karapıçak