Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

EKMEKÇİ VE AYGIN AYNI GÜN TOPRAĞA VERİLDİ

EKMEKÇİ VE AYGIN AYNI GÜN TOPRAĞA VERİLDİ

İlçemizin önde gelen ailelerinden olan ve aynı gün vefat eden Muharrem Ekmekçi ile Ahmet Aygın, ebedi yolculuklarına uğurlandı.

İlçemizin önde gelen isimlerinden Merhum Nezir Usta´nın Oğlu, Yüksel Ekmekçi´nin Ağabeyi ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi´nin Babası, Muharrem Ekmekçi ile Terme Belediyesi eski Başkanlarından Merhum Ali Aygın´ın Oğlu, Mehmet, Nihat, Mithat Aygın´ın Kardeşleri, Suat, Zuhal ve Serhat Aygın´ın Babaları, Ahmet Aygın 22 Ağustos 2016 Pazartesi günü yaşlılığa bağlı geçirdikleri rahatsızlık sonucu vefat etti.
Ekmekçi ve Aygın´ın cenazeleri Pazar Camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlıklarına defnedildi.
Ekmekçi ve Aygın aileleri cami avlusunda taziyeleri kabul ederken, cenazeye, eski Samsun milletvekili Fatih Öztürk, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Belediyesi eski başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, Samsun´un ve ilçelerinden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile Borsa başkanları, çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.