Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

ELEKTRİK KESİNTİSİ ESNAFI MAĞDUR ETTİ

ELEKTRİK KESİNTİSİ ESNAFI MAĞDUR ETTİ

Terme Fenk Mahallesi Karakol Sokak ile Cumhuriyet meydanı civarında, 16 Mayıs Perşembe günü, 8.30-16.00 saatleri arasında yaşanan elektrik kesintisi esnafı mağdur etti. Yetkililere seslenen esnaf, kesintiyle ilgili önceden bilgi verilmemesine isyan etti.

Terme´de 16 Mayıs perşembe günü, Fenk Mah. Karakol Sokak ile Cumhuriyet meydanı civarında yaşanan elektrik kesintisi esnafta tepkiye yol açtı.
Özellikle kepenkleri otomatik olan esnaflar duruma isyan etti. Erken saatte iş yerlerine gelen çoğu esnaf, kesintiden dolayı dükkanlarını uzun süre açamadı. Elektrik gelmeyince güçlükle açtıkları dükkanlarında bu sefer de işlerini yürütemedi. Esnaf, kesintiyle ilgili ilan verilmediğini belirterek mağduriyetini dile getirdi.
İşlerini bilgisayarla yürüten esnaflardan bazıları ?Yetiştirmemiz gereken acil işlerimiz aksadı. Müşterilerimizle sorun yaşadık. Bu durum bize bildirilseydi kendimizi ona göre ayarlardık.? diyerek duruma tepki gösterdi.
Meydandaki bürosundan işlerini yürüten bir mali müşavir ise ?Beyannamelere bir gün kala yaşanan bu elektrik kesintisi yüzünden oldukça zor durumda kaldım. Girişleri yapılması gereken bir sürü evrakım var. Bu durumdan dolayı umarım bir mağduriyet yaşamayız. Kesinti olacağını bilseydik işlerimizin girişini hızlandırırdık?dedi.
Kesintiden dolayı pastane esnafının da mağduriyet yaşadığı, kesinti nedeniyle poğaça, tatlı vs. yapamadığı gözlendi.
Belediye ekipleri de kesintiyle ilgili herhangi bir ilan yayınlanmadığını doğruladı.