Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

ELİNDE FOTOĞRAFLA EŞİNİ ARIYOR

ELİNDE FOTOĞRAFLA EŞİNİ ARIYOR

Ordu´nun Ünye İlçesi Beylerce Mahallesi Kabalı  Mevkiinde ikamet eden Emine Çelik yaklaşık 17 gündür kayıp olan 65 yaşındaki eşi Mustafa Çelik´i arıyor.

 
    Eşine; evine dönmesi çağrısı yapan Emine Çelik, eşinin istediği zaman çıkıp gittiğini bunu alışkanlık haline getirdiğini bundan öncede bir kaç defa evden gidip uzun bir süre dönmediğini dile getirerek  eşini gören veya duyanların haber vermesini istedi.
    "46 yıllık evli ve 6 çocuk, 13 torun sahibiyiz." diyen Emine Çelik(63), eşini sokak sokak arayarak kendisinden bir iz bulmaya çalışıyor.  
    “Geçen yıllar da eşim yine evden çıktı ve geri dönmedi. Uzun bir süre kendisini aradıktan sonra Şubat ayında eve göndü. Şimdi aynı şekilde evi terk etti. Kendisini çok merak ediyorum acaba başına bir şey mi geldi. Yoldan geçen vatandaşlara resmini gösterip kendisini arıyorum. Resmi gören bazı vatandaşlar onu Terme de gördüklerini söyledi. Bende bunun üzerine Terme’ye geldim ve eşimi burada aramaya başladım. Burada aldığım duyumlara göre de eşim Terme’de ev tutmuş. 
    Emniyet ve Jandarma´ya konuyu aktardım. Biran önce bulunmasını ve evine dönmesini istiyorum. ”dedi.
Hbr: Berkan KARAPIÇAK