Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

EMANETİN YÜKÜ BİR KAT DAHA ARTTI

EMANETİN YÜKÜ BİR KAT DAHA ARTTI

AK Parti Terme İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç seçim sonrası sandıktan çıkan sonuçları değerlendirerek, milletin verdiği mesajın net şekilde okunması gerektiğini söyledi.

AK Parti Terme İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç seçim sonrası sandıktan çıkan sonuçları değerlendirerek, milletin verdiği mesajın net şekilde okunması gerektiğini söyledi.
?Biz hiçbir zaman zafer sarhoşluğu içerisinde sağa, sola savrulan bir anlayışa sahip değiliz. Biz, böylesine sonuçlar karşısında bir şımarıklığa sürüklenecek bir kadro değiliz. Tam tersine milletimiz bize desteğini artırdıkça biz o emaneti üstelenirken hissettiğimiz şey sorumluluğun yükünü bir kat daha omuzlarımızda hissederiz? dedi.

?BİR KADER SEÇİMİ DEMİŞTİK?
Ülkenin önemli bir karar aşamasından daha geçtiğini belirten Başkan Kılıç, ?24 Haziran bir kader seçimi demiştik. AK Parti siyasi hayata girdiği tarihte ilk seçimlerde yüzde 34´lerle başlamış olduğu siyaset, hizmet yolculuğunu bugün hamdolsun yüzde 50´nin üzerine taşımış durumda. Bu sadece Türkiye´de değil dünyada başka bir siyasi partiye nasip olacak bir şey değil. Milletimiz kendisine bir lider, önder bulduğu takdirde o liderin etrafında kenetlenmesini bilen anlayışın tezahürüdür. Bu başlı başına milletimizin zaferidir? dedi. Son derece demokratik bir seçim yaşandı. Tüm partiler sandık başlarında gözlemcilik yaptıkları için ortaya çıkan sonuçlar daha önce oluşturulmaya çalışılan manipülasyondan uzak ve büyük bir kabullenme noktasında iradeye tezahür etti. Gerek diğer cumhurbaşkanı adayları gerekse diğer siyasi partiler seçim sürecini gözlemledikleri için bu seçim sürecinin sistemin gerektirdiğine uygun olduğunu gördükleri için herkes büyük bir olgunlukla sonucu kabullendi.
Türkiye´de MHP, AK Parti ve BBP´nin oluşturduğu ittifaka da değinen Kılıç, ?Millet buna büyük teveccüh gösterdi. Milletimiz sandıktan birlikte bu ülkenin geleceğini inşa etmeye devam edin mesajı vermiştir..

?SONUÇLARI DOĞRU OKUYARAK
YÜRÜMEYEDEVAM EDECEĞİZ?
Samsun´da AK Parti´nin artık 5 milletvekili olduğunu hatırlatan Kılıç, ?Burada sonuçları doğru okuyarak yürümeye devam edeceğiz. Sandık sandık analizimizi teşkilat olarak gerçekleştireceğiz. Sandıklarda desteğini alamadığımız seçmenin tercih etmeme sebebi ne ise onların üzerine de odaklanmak suretiyle önümüzdeki seçimde aldığımız oyun bir fazlasına nasıl çıkabiliriz gayreti içerisinde olacağız? ifadelerine yer verdi.