Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

EMEKLİ ÖĞRETMENLERDEN KAYMAKAMA ZİYARET

EMEKLİ ÖĞRETMENLERDEN KAYMAKAMA ZİYARET

Fatih Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni iken geçen Kasım ayında emekliye ayrılan Seyfi Günaçtı ile Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcılığından 3 yıl önce emekli olan Abdullah Tunç, geçen hafta Terme Kaymakamı Mehmet Parlak´ı makamında ziya

Fatih Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni iken geçen Kasım ayında emekliye ayrılan Seyfi Günaçtı ile Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcılığından 3 yıl önce emekli olan Abdullah Tunç, geçen hafta Terme Kaymakamı Mehmet Parlak´ı makamında ziyaret etti.
Öğretmenler, Eylül ayında göreve başlayan Mehmet Parlak´a, ?Hoşgeldiniz´ dediler ve görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular. Terme´nin sorunları ve eğitim- öğretim konularında sohbet ettiler.
Bu arada Seyfi Günaçtı, taahhüt edilen süre dolmasına rağmen onarımı bir türlü bitirelemeyen Terme Pazar Camisi ile ilgili olarak Kaymakam Bey´e bir dosya sundu ve caminin ibadete açılması için yardımcı olmasını istedi. Kaymakam Mehmet Parlak da, ?Konudan haberim var. Geçen gün Sayın Valimizle de konuyu görüştük. Ben tekrar ilgili birimleri arayacağım ve işin çabuklaştırılmasını isteyeceğim. Ayrıca, bu ziyaretinizden memnun kaldım? dedi.
Öğretmenler de ziyaretten memnun kaldıklarını ifade ile, kendilerini kabul etmesinden dolayı Kaymakam Mehmet Parlak´a teşekkür ettiler.