Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ ALTINOK´A TERMELİLERDEN SEVGİ SELİ

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ ALTINOK´A  TERMELİLERDEN SEVGİ SELİ

Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan´ın cenazesi sebebiyle Terme´ye gelen Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, cenaze sonrası Termelilerin yoğun sevgisiyle karşılaştı.

Terme´de 5 yıl kaymakamlık yapan ve halkın sevgisini kazanan Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Kocaman Mahallesinde katıldığı cenaze sonrası Terme Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla buluştu.
HASRET GİDERDİLER
Altınok ve Termeliler sıcak sohbet havasında eski anıları yad ettiler. Altınok, ?Termeli değilim fakat Terme´nin benim için özel bir yeri var. Terme benim ikinci memleketim. Buradaki anılarımı unutmak elde değil.?dedi. Bir gününü Terme´de geçiren Altınok´un Termelilere isimleriyle hitap etmesi dikkatleri çekti.
Vatandaşlar, Altınok´u görmenin sevinciyle hasret giderirken bol bol hatıra fotoğrafı çekindiler.
Emniyet Genel Müdürü Altınok´a , İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, PUİS Genel Başkanı İmran okumuş, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul eşlik etti.
ESKİ EMNİYET BİNASINA KARAKOL
Sohbet esnasında eski Terme Ticaret Odası Başkanı Zekai Cengiz Demirtürk, kuyumcuların daha çok o bölgede olduğunu belirterek eski Emniyet Müdürlüğü binasının Karakol olması için istekte bulundu. Emniyet Genel Müdürü Altınok, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz´a, yeni emniyet binasının şehirden uzak olduğunu, eski emniyet binasının Karakol olarak açılmasının uygun olduğunu belirtti.
Görüşlerine başvurduğumuz İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, bir kısım tadilat ve eksikliklerinden sonra Karakolun açılabileceğini belirtti.