Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

EN BAŞARILI CIO´LAR 9´UNCU KEZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

EN BAŞARILI CIO´LAR 9´UNCU KEZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

CIO Dergisi´nin yayınlanmakta olduğu tüm ülkelerde düzenlenen en saygın IT ödül programlarından biri olan CIO Ödülleri´nin dokuzuncusunda, TİM Bilgi Teknolojileri Koordinatörü hemşehrimiz Demir Murat Aksoy yılın CIO´su ödülünün sahibi oldu.

CIO Dergisi´nin yayınlanmakta olduğu tüm ülkelerde düzenlenen en saygın IT ödül programlarından biri olan CIO Ödülleri´nin dokuzuncusu bu yıl Fairmont Quasar İstanbul Hotel´de gerçekleştirilen bir törenle sahiplerini buldu.
Bu özel gecede, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından 5 önemli kritere göre 12 başarılı CIO ödüle layık görüldü.
Bu kişiler arasında TİM Bilgi Teknolojileri Koordinatörü hemşehrimiz Demir Murat Aksoy da yılın CIO´su ödülünün sahibi oldu.
5 ana kritere göre değerlendirilen projelerde; Hayata geçirildiği kurumlarda değişime öncülük etmesi, yenilikçi yaklaşım sunması, ilgili kurumların operasyonlarında güç yaratması, şirket yönetiminde etki yaratması ve yatırımın geri dönüşünü sağlaması esas olarak değerlendirildi.
Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ´ın ekonomik değerlendirmelerini aktardığı açılış konuşmasının ardından ödül takdimine geçildi. 12 IT liderinin ödüllendirildiği gecede, CIO´lar ödüllerini sektörün önemli isimlerinin elinden aldı.