Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

EN YÜKSEK OYU BİZ ALIRIZ

EN YÜKSEK OYU BİZ ALIRIZ

AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Oy, Terme`nin bir evladı olarak, Termeli hemşehrilerinin hizmetine talip olduğunu belirterek hedefinin büyük projelerle Terme`yi marka şehir yapmak olduğunu belirtti.

30 Mart sonrası Terme`de yeni bir dönem başlayacak, hayata geçireceğimiz projelerle ilçemizin kısa süre içerisinde büyük bir gelişim ve dönüşüm gerçekleştirdiğini göreceğiz. Tek bir amacımız var o da Terme`ye hizmet etmektir.

Ak Parti`nin kurulduğu günden bu güne kadar geçen 12 yıllık sürede 3 ilçe başkanıyla başarılı çalışmalarda bulundum, partimin her kademesinde görev alarak partimize hizmetlerde bulundum. 12 yılın verdiği tecrübe ve birikimle 30 Mart 2014`te yapılacak olan seçimlerde aday olmam halinde en yüksek oyla seçimi kazanacağıma inanıyorum. Adaylığımızda küskünlük ve kırgınlıklara yer vermeden teşkilatımızı bir arada tutarak seçim sürecini birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde başarılı bir şekilde geçireceğimiz inancındayım."

Her zaman birlik ve beraberlik içinde Terme`ye hizmet etmeyi amaç edindik, seçimlerde sandıklar çok önemli. Terme`nin 237 sandığı var. Sandıklarımıza namusumuz gibi sahip çıkacağız.” Şu anda milletin teveccühü çok iyi ama bu seçimlerde çok daha iyi olmalı. Seçime en iyi şekilde hazırlanan teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” Seçim demek sandık demek` sandığa kim sahip çıkarsa o kazanacak. Sandığı gözümüzün bebeği gibi korumalıyız. Sandıklarımıza sahip çıkmak kendimize sahip çıkmaktır” değerlendirmesinde bulundu.”