Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN KUL ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KUL ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Enaflarla kahvaltıda bir araya gelen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul,?Güçlü Terme´nin yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Esnaf kentin can damarıdır? dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe tarafından tertiplenen kahvaltı programına katılarak Terme´li fotoğrafçı esnafı ile bir araya geldi. Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda gerçekleşen kahvaltı programına Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Oda Başkanı Barış Aktepe ve fotoğrafçı esnafı katıldı.
Programda başkan Kul, esnafın sorunları dinleyerek her zaman çözüm odaklı olarak çalıştıklarını ve hizmet olarak hem ilçeyi hem de esnafı kalkındırmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını söyledi. Sorunların çözümleri için fikir alışverişinde bulundu.

ESNAF CAN DAMARI
Yaptıkları önemli hizmetler ve yatırımlar hakkında esnafa bilgi veren Kul, "Modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Çağımızın gereklerini göz önünde bulundurarak şehrimizde bir çok alanda hizmet ürettik. Gelecek için, Terme için çalışıyoruz. Güçlü Terme´nin yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Esnaf kentin can damarıdır. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Onların daha mutlu olması için kalıcı eserler üretiyoruz? diye konuştu.

ESNAFIN YANINDAYIZ
Kahvaltı programlarına katılımlarından dolayı Belediye Başkanı Şenol Kul´a teşekkür eden Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe ise ?Terme Belediye Başkanımızı her zaman esnafımızın yanında gördük. Başkanımızla, esnafımızla birlik beraberlik içinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Programa katılımlarından ve İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştu.