Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ENGELLERİ ENGEL OLMUYOR

ENGELLERİ ENGEL OLMUYOR

Terme Engelliler Derneği?nde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılan El Sanatları Kursu devam ediyor.

11 Kasım 2013 Çarşamba günü başlayan kurs dernek üyelerinin yaptığı güzel ürünlerle devam ediyor.
El Sanatları Öğretmeni, “Yaklaşık 20 gün önce başladığımız kursumuzun çalışmaları çok güzel ilerliyor. Kursiyerler, ürettikçe mutlu oluyor. Öğrencilerimden çok memnunum.” diyerek çıkartılan bu işlerle de derneğe katkı sağlamak istediklerini ifade etti.

KAYMAKAM MERAL VE HALK EĞİTİMİ MERKEZİNE TEŞEKKÜR
Çalışmalarını özverili bir şekilde yapan dernek üyeleri ise, “Biz burada çok güzel işler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Engelli olabiliriz ama bu bizim böyle güzel işler yapmayacağımız anlamına gelmiyor. Biz burada bunları yaparak kendimizi geliştiriyoruz ayrıca da derneğimize katkı sağlıyoruz. Bize bu imkanı veren Terme Kaymakamı Fahri Meral ve Terme Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz.”dediler.

Kursiyerler yaptıkları ürünleri yıl sonunda açılacak olan sergilerinde de sergileyeceklerini belirterek şu anda siparişle iş aldıkları ve sipariş vermek isteyenler ve derneğe katkıda bulunmak isteyenler 876 23 24 veya Fenk Mahallesi Amazon Sokak`taki derneklerine de giderek bizzat sipariş verebileceklerini ifade ettiler.