Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

ENGELLİLER DERNEĞİ BAŞKANI VE YÖNETİM KURULUNDAN ZİYARETLER

ENGELLİLER DERNEĞİ BAŞKANI VE  YÖNETİM KURULUNDAN ZİYARETLER

25 Mayıs 2014 tarihinde olağanüstü kongreye giden Terme Engeller Derneği başkanı Ahmet Kökten ve yeni yönetim kurulu üyeleri Terme protokolüyle tanıştı.

Tek liste halinde yönetim kurulu listesi halinde seçime giren Ahmet Kökten, çoğunluğun oyunu alarak Terme Engelliler Derneği başkanı oldu.

Başkan ve yönetim kurulu üyeleri 5 Haziran 2014 tarihinde Terme Kaymakamı Fahri Meral, ilçe Milli Eğitim Müdürü Suat Arslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serap Korkmaz`ı tanışma amaçlı makamlarında ziyaret etti.

Terme Kaymakamı Fahri Meral,Engelliler Derneği BAşkanı Ahmet Kökten ve yeni yönetim kuruluna seçimi kazandıkları için tebrik etti ve bundan sonra daha başarılı çalışmalar diledi. Kaymakam Meral hayırlı olmasını dileyerek Kaymakamlık olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Arslan, engellilerin istedikleri takdirde her alanda başarılı olabileceklerini örneklerle anlatarak yılmamaları gerektiğinin altını çizdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serap Korkmaz, engellilerin kendilerini ifade eden, derdini anlatabilen, faaliyetleriyle ön planda olan bir yönetim olmasını dileyerek hayırlı uğurlu olmasını diledi.