Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ERGÜN’DEN FINDIK FİYATI AÇIKLAMASI

ERGÜN’DEN FINDIK FİYATI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fındık fiyatını açıklaması sonrası Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün açıklama yaptı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Giresun kalite kabuklu için 22,5, levant kalite kabuklu için 22 lira olarak fındık fiyatını açıklamasının ardından Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün ise, “Biz fındık fiyatının 25 lira olarak açıklanmasını bekliyorduk, ancak açıklanan bu fiyatta hem bizleri hem de üreticilerimizi mutlu etti” dedi.
    Fındık fiyatının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından açıklama yapan Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün şunları dile getirdi:
    “Fındık hasadına yaklaşık 20 gün kaldı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçen yıl olduğu gibi bu sene de fındık fiyatını hasat öncesinde Giresun kalite kabuklu için 22,5, levant kalite kabuklu için 22 lira olarak açıkladı. Artan maliyetler karşısında bizler fındık fiyatının 25 lira olarak açıklanmasını ümit ediyorduk. Ancak açıklanan bu fiyat bayram öncesinde hem bizlerin hem de fındık üreticimizin yüzünü güldürdü. Ben bu fiyatın açıklanmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçen herkese fındık üreticimiz adına teşekkür ediyorum. Tüm üreticilerimize de bol mahsullü bir hasat diliyorum.”