Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ERHAN USTA: SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

ERHAN USTA: SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Terme Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Samsun Milletvekili Erhan Usta Termeyle ilgili sorunları dinlerken ?Sorunlarınızı gerekli yerlere ulaştırıp takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.?dedi.

Samsun Milletvekili Erhan Usta, Mhp Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Mhp Terme İlçe Başkanı Resul Şahin, Mhp Samsun il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Terme TSO´yu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Terme TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi ?Bıkmadan usanmadan çözümü bulunana kadar dile getireceğimiz imar sorununun bir an önce çözüme kavuşması, hem bizler için hem de çok değerli hemşehrilerimiz için büyük önem arz ediyor. Bu konuyu gerekli mercilere taşıdık. Umut ediyorum ki gerekli çalışmalar yapılıp çözüme ulaşacaktır.
Ayrıca sanayicilerimizin kısıtlı çalışma alanları Terme´ye ve bu işin ustası mucidi olmuş insanlara yakışmıyor. Sanayide ki esnafımıza işlerini daha verimli ve üretken hale getirebilecekleri bir ortam sunmalıyız. Sanayi esnafından gelen talepler üzerine 110 dönümlük bir yer istiyoruz. Bununla alakalı gerekli görüşmeleri yaptık. 250 tane daha dükkan açılabilecek yeri faaliyete geçirmek istiyoruz.
Diğer bir husus da, 2.el galericiler sitesi için 150 adet dükkan talebinde bulunduk. Sonucu bekleyip hep beraber göreceğiz. Tekrar dile getirmek istiyorum biz Termeliler olarak göç veren bir ilçe değil, iş sahası geniş ve yaşanılabilir bir Terme istiyoruz. Bunun için şahsım ve arkadaşlarım adına gerekli çalışmaları yapacağımızdan emin olabilirsiniz?dedi.
Ziyarette konuşan Samsun Milletvekili Erhan Usta ?Katılımlarınızdan dolayı ve bizleri burada konuk ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sorunlarınız gayet açık ve net bir şekilde ortada. Bu sorunları gerekli yerlere ulaştırıp takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sizin gibi değerli insanların azmi ve mücadelesi Terme´yi hak ettiği yerlere kesinlikle getirecektir?dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK