Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

ERSÖZLÜ: "BÖLGENİN EN BÜYÜK FUARINDAYIZ"

ERSÖZLÜ:

Samsun İnşaat Fuarı, 174 markanın katılımı ile açıldı.

SAMSUN İnşaat Fuarı, 174 markanın katılımı ile açıldı. Fuarın ülke ekonomisi için büyük önem taşıdığını söyleyen TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "2-5 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan fuarımız bölgenin en büyük, en önemli, en kapsamlı fuarı konumunda" dedi.

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi`nde gerçekleşen Samsun İnşaat Fuarı, 2-5 Nisan tarihleri arasında 174 firmaya ev sahipliği yapacak. Samsun`un Tekkeköy İlçesi`nde bulunan fuarın açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve sektörde bulunan çok sayıda kişi katıldı. Fuarın ülke ekonomisi için büyük önem taşıdığını söyleyen TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Gene Müdürü İlhan Ersözlü, şöyle konuştu:

"TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde bölge için, ülke ekonomisi için çok önem arz eden Samsun İnşaat Fuarı`nı açtık. 2-5 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan fuarımız bölgenin en büyük, en önemli, en kapsamlı fuarı konumunda. İlk gün itibari ile gayet iyi bir katılım var. Şehir dışından, ülke dışından katılımcılarımız var. Özellikle İran, Irak, Suriye, Makedonya, Bosna Hersek, Sırbistan ve Gürcistan gibi ülkelerden heyetlerimiz var. Burada katılan firmalarla görüşmeler yapıp, ikili iş bağlantıları kuruyorlar. Ayrıca şuanda 40’a yakın ilden de fuar alanımıza otobüs seferlerimiz var. Fuar alanındaki katılımcı firmalarımızla ziyaretçilerimizi buluşturuyoruz. 174 marka fuara katılıyor. İlk yıl olmasına rağmen fuarımıza iyi bir katılım oldu. 5 Nisan tarihine kadar devam edecek fuarımızın inşaat sektörüne büyük katkı sağlayacağına inanıyorum."

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindekiler, fuarı gezip stantlarda incelemelerde bulundu.