Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

ERTAN: YENİ YILDA SAĞLIĞIN, HUZURUN VE MUTLULUĞUN HAKİM OLMASINI DİLİYORUM

ERTAN: YENİ YILDA SAĞLIĞIN, HUZURUN VE MUTLULUĞUN HAKİM OLMASINI DİLİYORUM

Ak Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan 2021 yılına girmeye hazırlanırken gazetemize, yürütülen faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulunarak yeni yılla ilgili temennilerini iletti.

    Tarımsal milli gelirimizin 37 milyon liradan 278 milyar liraya yükseldiğini aktaran Başkan Ertan açıklamasında, “Türkiye 193 farklı ülkeye 1827 çeşit tarımsal ürün ihraç etti. Çiftçimize 22 milyar lira destekte bulunuldu.140 ülkede toprak kiralayarak ülkemiz, yüz ölçümünün 3 katı olarak tarımsal faaliyet gerçekleştirdi. Dünyada un ihracatında birinci, makarna ihracatında ise ikinci sırada yer aldı. Büyükbaş hayvan varlığında 18.6 milyon ile Avrupa ikincisi, küçükbaş hayvan varlığında 55 milyon ile Avrupa birincisi olduk. Bitkisel ürünlerimiz 124 milyon tonla cumhuriyet tarihinin en üst seviyesine çıkarıldı. 18 yılda sulama amaçlı 600 baraj, 423 gölet, 1457 sulama tesisi hizmete alındı.”dedi.

    YENİ PARTİ BİNAMIZ 2 AYA KADAR FAALİYETE GEÇECEK
    Bu sayısal verileri aktaran Ak Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, ayrıca 7. olağan kongreden bugüne kadar, yaklaşık 2 bin yeni üyenin AK Parti ailesine kazandırıldığını ifade etti. 
    Ak Parti Binasının, günün koşullarına uygun hale getirilmesiyle ilgili çalışmaların da devam ettiğini aktaran başkan Ertan “Yeni parti binamız en geç 2 ay içerisinde bitirilerek Termeli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.”dedi.


    YENİ YIL ÜLKEMİZ VE  TÜM İNSANLIK İÇİN HAYIRLARA  VESİLE OLSUN
    2020'yi bitirip 2021 senesine girmeye hazırlandığımız bu günlerde, tüm Termelilerin yeni yılını kutlayan Ertan “Yeni yılın ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. 2020 yılı içerisinde her fırsatta hemşehrilerimizle kucaklaşmanın, hasbihal etmenin ve hasret gidermenin teşkilat olarak gayreti içinde olduk. Yeni yılda sağlığın, huzurun, mutluluğun hakim olduğu yarınlarda buluşmak dileğiyle, tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”dedi.