Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

ESKİ BAŞBAKAN ERBAKAN RAHMETLE ANILDI

ESKİ BAŞBAKAN ERBAKAN RAHMETLE ANILDI

Anadolu Gençlik Derneği Terme Şubesi, Eski Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ı anma programı yaptı.

54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın vefatının 7. Yılı ve ERBAKAN HAFTASI münasebete ile Anadolu Gençlik Derneği Terme Şubesince Anma Programı yapıldı.
Anma Programına Merhum Erbakan´ın 35 yıl özel kalem müdürlüğünü yapmış olan İbrahim Titiz konuşmacı olarak katıldı.
Titiz yapmış olduğu sunumda Erbakan ile geçen 35 yılı özetlerken, Merhum Erbakan´ın nasıl bir dava adamı olduğunu, İslami şuurunu ve Cihat aşkını anlattı.
Titiz, ?İslam Birliği aşkı ile ömrünün tamamını cihat şuuruyla geçiren Erbakan son nefesine kadar tüm insanlığın saadeti için gayret göstermiştir. Bizlerin bugün Erbakan´ı anmaktan çok anlamaya ihtiyacımız vardır. Memleketimizin bu hassas zamanlarında ömrünce milli bir duruş içinde olan Erbakan´ı anlamaya çok daha fazla ihtiyacımız vardır.
İslami ilminin yanında bilim teknik, siyaset ve ekonomik alanda bir deha olan merhum Erbakan, siyasi üslubu ve vakur duruşu ile Türk siyasetine, milli görüş damgasını vurarak gelecek nesillere ufuklar açmıştır.
Yaşarken kıymeti ve Milli görüş davası anlaşılmak istenmeyen merhum Erbakan, vefatıyla kıymeti değeri her kesim tarafından ifade edilmiştir.? dedi.
?Hayat İman ve Cihattır? sözü ile bir insan hayatını en etkili şekilde özetleyen merhum Erbakan´ın Siyasi hayatından ve özel yaşantısından etkili kesitler sunan İbrahim Titiz, ?Erbakan hocamızdan bizlere kalan Milli Görüş davasının, dünya var oldukça devam edeceğini bizlerin de bu davada ALLAH (cc) rızası için cihat şuuruyla çalışmamız gerekir. Canıyla ve malıyla cihad eden bir insan olan merhum hocamıza cenab-ı haktan rahmetler diliyoruz.? diyerek sözlerini tamamladı.