Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ESKİ TERME DEVLET HASTANESİNE YATIRIMCI ARANIYOR

ESKİ TERME DEVLET HASTANESİNE  YATIRIMCI ARANIYOR

Son günlerde yapılan yatırımlar ve turizm atağı ile gündeme gelen Terme´de Belediye Başkanı Şenol Kul arayışlarını sürdürüyor.

Terme´ye yeni Devlet Hastanesi´nin yapılmasıyla atıl duruma düşen eski Terme Devlet Hastanesi´nin otel ve konaklama tesisi yapılması gündemde. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Devlet Hastanesi´ni konaklama tesisi yapmayı planladıklarını bu nedenle yatırımcı arayışına girdiklerini söyledi.

Terme Devlet Hastanesi´ni konaklama tesisi haline getirecek yatırımcılara her türlü kolaylığı sağlamak için gerekeni yapacaklarını belirten Kul, "Terme, Tarım, Turizm ve Doğası ile gündeme gelmeye devam ediyor. Biz de Terme´nin doğal güzelliklerini bozmadan, denizi, ormanı, tarihi ile tanıtmayı ve Türkiye ve Dünya Turizminin hizmetine sunmayı planlıyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Terme´de en önemli eksik olan konaklama tesisleri sorununun çözümü için de yatırımcı bekliyoruz. ilk aşamada yeni Devlet Hastanesinin hizmete açılmasıyla atıl duruma düşen eski devlet hastanesi binası var. Burası konaklama tesisi yapılmaya uygun. Burayı konaklama tesisi yapmak isteyen yatırımcılara her türlü kolaylığın sağlanması için gereken desteği vermeye hazırız. yatırımcıları Terme´ye konaklama tesisi ve otel yapmaya davet ediyoruz." dedi.