Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ESNAF ADAYLARINA ´ANALiZ´ UYARISI

ESNAF ADAYLARINA ´ANALiZ´ UYARISI

Samsun ESOB Başkanı Güler, yeni dükkan açacak esnaf adaylarına önerilerde bulunarak, "Açacakları yeri iyi analiz etsinler. İhtiyaca göre vatandaşımız dükkanını açmalı" dedi.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, yeni dükkan açacaklara önerilerde bulundu. Dükkan açacakların kendilerinden yada belediyelerden işin niteliği ile ilgili görüş almasını isteyen SESOB Başkanı Güler, "İşyeri açmadan önce çok tartmaları, biçmeleri lazım. Herkes kendi işini yapmalı, başka bir işe girmemeli, bildiği mesleği yapmalı, düzgün yapmalı, kanunlara uyarak yapmalı, iş yerini açmadan önce hangi sorumluluklar gerekiyor bunları danışmalı" dedi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Başkan Güler, "Bizim kapımız her zaman açık, bizden fikir de alabilirler. Belediyelere de sormaları gerekir. Önce kendi teşkilatından, belediyelerden fikir almalı. Civardaki halktan fikir almalıki yarın başına bir sıkıntı gelmesin, esnaflığını da rahat yapsın, hizmetini de rahat yapsın. Her yerde her esnaflık yapılmaz, oradaki ihtiyaca göre cevap verecek şekilde dükkan açarlarsa kendileri için de iyi olur, esnaf için de iyi olur, belediyeler de zorda kalmaz, biz de zorda kalmayız, sonuç güzel olur" ifadelerini kullandı. Hbr: Samsun Halk