Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

ESNAF ODASINDAN KUAFÖRLERE JEST

ESNAF ODASINDAN KUAFÖRLERE JEST

Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası ilçedeki, kadınlara, gençlere, çocuklara ve esnafa yönelik yürüttüğü faaliyetler kapsamında bay ve bayan kuaförlerine gezi düzenledi.

İlçemizde düzenlediği etkinliklere hız kesmeden devam eden Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bu defa da ilçemizdeki bay ve bayan kuaförlerine yönelik gezi düzenleyerek jest yaptı.
Esnaf Odası etkinlik kapsamında, salı günleri tatil yapan Terme´deki 25 bayan kuaförünü 17 Ekim Salı günü Havza Ancere Otele gönderdi. Otele gitmeden önce Havza´daki müzeyi gezecek olan grup, günün kalan kısmını otelde geçirdikten sonra Terme´ye geri dönecek.
Aynı gezi programı, ilçede pazar gününü tatil olarak geçiren erkek kuaförler için, 22 ekim Pazar günü tekrar gerçekleştirilecek.

ETKİNLİKLERİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK
Yönetime geldiği günden bu güne odanın faaliyetlerinin yanı sıra sosyal etkinliklere de önem gösterdiğini dile getiren Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe ?İlçemizde bu güne kadar önemli gün ve haftaların yanı sıra esnafımıza, kadınlarımıza, geçlerimize ve çocuklarımıza yönelik bir çok etkinlik düzenledik ve düzenlemeye de devam ediyoruz. Bu etkinlikleri odamızın kasasından tek kuruş harcamadan sponsorlarımız ve birlikler sayesinde yapıyoruz. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Halkımızı ve esnafımızın mutluluğu bizleri de mutlu ediyor.?dedi.