Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ESNAF: RECEP ÖZCAN DEDİ

ESNAF: RECEP ÖZCAN DEDİ

Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurul toplantısından 506 oy alan Recep Özcan yeni başkan seçildi.

Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nın 2018 yılı olagan genel kurul toplantısı 14 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleştirildi. 506 üyenin oyunu alan Recep Özcan oda başkanı seçildi.
Terme Büyük Atlas Düğün Salonunda gerçekleşen kongre Esnaf ve Sanatkarlar Odasının daha önceki yıllarda yapılan faaliyet raporunun okunması ve tahmini bütçenin sunulması ile devam etti.
Dilek ve temenniler bölümünde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Recep Özcan ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut Başkanı ve yeni dönem adayı Barış Aktepe açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalar sonrası esnaflar sandığa gitti.
Öğle saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi 17:00´da sandıkların açılması ile son buldu.
İki sandıktan toplam 939 oy çıktı, zarfların 433´ü Barış Aktepe´ye çıkarken, Recep Özcan´a 506 oy çıkarak yeni oda başkanı seçildi. 4 oy ise geçersiz sayıldı.
73 oy farkı ile Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Başkan seçilen Recep Özcan seçim sonrası yaptığı konuşmada "Esnaf ve Sanatkar kardeşlerim bize oy veren ve vermeyen herkes bizim esnafımızdır. Hiç bir zaman art niyet ve fikir düşünmedik, üretmedik. Bundan böyle de üretmeyeceğiz, ürettirmeyeceğiz.?dedi.
Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yeni yönetim Kurulu üyeleri ise;
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Hakan Sabuncu, Recep Kökten, Mustafa Topçu, Selami Kaya, Ali Albayrak, Hüseyin Yüksel, Osman Bodur, Faruk Güngör.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Fahri Yalmancı, Dursun Karaağaç, Ahmet Sezgin, Recep Yılmaz, Cevdet Sağlam, Uğur Özyurt, Ercan Kaplan, Yunus Aydın, Refaettin Ordu.