Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ESNAFLAR iFTARDA BULUŞTU

ESNAFLAR iFTARDA BULUŞTU

Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu, Odaya kayıtlı tüm esnaf ve sanatkarlarına yönelik iftar programı düzenledi.



Terme Soğancılar Tesisi Sultan Düğün Salonunda 16 Haziran Cuma günü gerçekleştirilen iftar programı Muhammet Atik öncülüğünde ilahi ve semazenler eşliğinde başladı.

Tasavvuf müziği eşliğinde semazen gösterilerinin yapıldığı, duaların okunup, gönül zenginliğinin arttırıldığı iftar yemeğinin açılış konuşmasını yapan Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe, ?Bu yıl geleneksel olarak 4. Düzenlediğimiz iftar programına hepiniz hoşgeldiniz. Bu güzel manzara karşısında insanın gözleri doluyor. Biz 1400 kişilik çok büyük bir aileyiz birimizin sıkıntısı hepimizin sıkıntısı birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğudur. Samsun´daki odalar arasında ilk 5´in içerisindeyiz. Esnaf Odası olarak bizim bu başarımızda yanımızda olan siz değerli esnafıma çok teşekkür ediyorum.?dedi.
Okunan ezan ile oruçlar açılırken iftar sonrası program, Esnaf Odası Başkanı Barış Aktepe ve yönetiminin çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.