Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

EVCİSPOR ŞAŞIRTTI, TERMESPOR ÜZDÜ

EVCİSPOR ŞAŞIRTTI, TERMESPOR ÜZDÜ

İlk haftayı deplasmanda aldığı 4-2 galibiyetle lider kapayan Evcispor, geçen hafta sahasında oynadığı maçta 1930 Bafraspor ile 1-1 berabere kaldı.

    İlk haftayı deplasmanda aldığı 4-2 galibiyetle lider kapayan Evcispor, geçen hafta sahasında oynadığı maçta 1930 Bafraspor ile 1-1 berabere kaldı.
    Teksen Eker, Musa Çetindemir ve Hakan Koç hakem üçlüsünün yönettiği maça Evcispor şu kadro ile çıktı: 1.Murat Şimşek, 2.E. Rafet Çavuşoğlu, 3.Hüseyin Kaya, 4.Oğuzhan Çavuş, 5.Bahadır Güngör, 6.Oktay Zorlu, 7.Yunus Çakır, 8.Fikret C. Saraç, 9.Kubilay AKKAYA (67: Ömer Uzun), 10.Osman Mert Demirci (75: Abdulkadir Küçük),  11.Sönmez Yıldırım.
    Maç denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçerken 33'üncü dakikada Mustafa, düzgün bir vuruşla Bafraspor'u 1-0 öne geçirdi. Seyirciler, “Bildiğimiz Murat Şimşek böyle gol yemezdi ama nasıl oldu anlayamadık” dediler. 44.dakikada Hüseyin Kaya, gereksiz yere hakeme itirazdan sarı kart gördü. İlk yarı Bafraspor'un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.
    54.dakikada Fikret Can Saraç plase bir vuruşla topu direğin yanından ağlarla buluşturdu ve durumu 1-1'e getirdi. Maçın uzatma dakikalarında Oğuzhan Çavuş, rakibiyle itişti. Hakem her iki oyuncuya da kırmızı kartını gösterdi. Evcispor, galibiyeti getirecek golü bulamayınca maç 1-1 sona erdi. 
    Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ve Belediye Başkanı Ali Kılıç da maçı seyretti.
    Maç hakkında görüşlerine başvurduğumuz Teknik Sorumlu Selahaddin Güdek, “Rakibimiz iyi bir ekip kurmuş.         Bizden çok önce çalışmalara başladılar, hazırlık maçları oynadılar. Biz ise liglerin başlamasına 9 gün kala çalışmalara başlayabildik. Ancak mazerete sığınmıyorum ve 1 puanı başarı olarak görmüyorum. Biz de iyi bir ekibiz. Ancak uyum sağlamamız ve toparlanmamız zaman alacak. Taraftarlarımızdan 3-4 hafta daha sabretmelerini bekliyorum” dedi. 
    Süper Ligdeki diğer temsilcimiz Termespor da deplasmanda Bafra Hacınabispor'a beklenmedik bir sonuçla 5-1 mağlup oldu. 
    Maça; 1.Erkut Özkan, 2.Cemal Can, 3.Bedirhan Kaya, 4.Mahmut Dursun, 5.Kenan Kara, 6.İsmail Gökçe, 7.Kadir Çağlar, 8.Hasan Kocakoç (40; Faruk Yıldızbaş), 9.Mert Kemal Çepni, 10.Uğur Sivri, 11.Birol Can Karataş on biri ile başlayan Termespor, daha maça ısınamadan ilk üç dakikada iki gol yedi. Bu goller takımın moralini ve düzenini bozdu. İlk yarının son dakikasında kendisine verilen geri pasını kalecinin rakibe kaptırması sonucu bir gol daha yedi ve ilk yarıyı 3-0 yenik kapattı. 
    İkinci yarıda yenilen iki gole 80'inci dakikada Mert Kemal Çepni'nin attığı gol sadece teselli oldu. Bu arada 85.dakikada Kadir Çağlar'ın dizi döndü ve sahayı terk etmek zorunda kaldı. 
    Maç hakkında görüşlerini sorduğumuz Teknik Sorumlu Fatih Özen, “1 ve 2'inci dakikalarda yediğimiz iki gol tabir yerindeyse, dengemizi bozdu. Sonra toparlandık ve dengeyi sağladık. Ancak son dakikada kalecimize verilen geri pasını, kalecinin rakibe atması ve pozisyonun golle sonuçlanması bir kere daha moralimizi bozdu. Sonuçtan daha fazla oyuncumuz Kadir Çağlar'ın önemli bir sakatlık geçirmesi ve sahalardan iki ay uzak kalacak olması bizi üzdü. Rakibimiz bir buçuk aydır çalışıyor, hazırlık maçı oynuyor. Biz, hazırlık maçı bir tarafa şu ana kadar ancak 5 idman yapabildik. Birkaç hafta sonra toparlanacağımızı düşünüyorum” dedi. 
               Hbr: Seyfi GÜNAÇTI