Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Evcsipor ile Termespor arasındaki maçta gülen taraf Evcispor oldu.

Evcsipor ile Termespor arasındaki maçta gülen taraf Evcispor oldu.

Terme Abdullah Aslan Stadında Pazar günü oynanan, Samsun Süper Amatör Ligdeki ilçemizin iki temsilcisi Evcsipor ile Termespor arasındaki maçta gülen taraf Evcispor oldu.

 
    Maçı; Soner Kara, Zelife Sağer ve Oktay Hüseyin Karatepe hakem üçlüsü yönetti. Son haftalarda görmeye alışık olduğumuz üzere bir bayan hakem daha bu maçta görev yaptı.
    Takımlar maçı şu kadrolarla oynadılar:    
Evcispor: 1.Murat Şimşek, 2.E. Rafet Çavuşoğlu, 3.Murat Bayram, 4.İlker Tuşcan, 5.Hüseyin Yavuz Aslan, 6.Oktay Zorlu, 7.Yunus Çakır (46: Hüseyin Kaya), 8.Fikret Can Saraç, 9.Osman Mert Demirci (49: Abdulkadir Küçük), 10.Sönmez Yıldırım ve 11.Berke Alaskan (67: Ömer Uzun).
    Termespor: 1.Enes Bozkurt Dinç, 2.Mertcan Gül, 3.Bedirhan Kaya (81: Okan Cüre), 4.Mahmut Dursun, 5.Kenan Kara, 6.İsmail Gökçe(Kp, 83: SK, 90: Ahmet H. Kuloğlu), 7.Uğur Sivri, 8.Hasan Kocakoç, 9.Mert Kemal Çepni (87: Murat Kökden), 10.Faruk Yıldızbaş, 11.Birol Can Karataş
Teknik Sorumlu: Selahattin Güdek (Evcispor)- Civan Aydoğan (Termespor)
Goller: Dk:22 Uğur Sivri (0-1), Dk:65 Fikret C. Saraç (1-1), 78: E.Rafet Çavuşoğlu (2-1), Dk: 85 ve 89 Ömer uzun (4-1), Dk: 90+2 Abd. Küçük (5-1)
    Maç denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde başladı. 11. dakikada Berke Alaskan'ın sert şutu az farkla auta gitti. 22. dakikada defanstan atılan uzun topu takip eden Uğur Sivri, önündeki tek rakibini de geçerek attığı golle Termespor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarının sonlarında Evcispor'dan Sönmez Yıldırım iki defa kaleyi yokladı. İlk şutunda top direğin dibinden dışarı giderken ikincisinde kaleci topu üstten kornere çelmeyi başardı. Devre Termespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
    Evcispor ikinci yarıya Yunus Çakır'ın yerine Hüseyin Kaya'yı alarak başladı. Üç dakika sonra da Osman'ın yerine Abdulkadir oyuna girdi. 65.dakikada Fikret Can Saraç düzgün bir vuruşla beraberliği sağladı: 1-1. Golden hemen sonra Berke'nin yerine Ömer Uzun oyuna girdi.
78.dakikada E. Rafet sağdan kale çizgisine kadar indi ve dar açıdan çektiği şutta top uzak direk dibinden ağlara gitti: 2-1. Bu golden sonra Termespor'un direnci kırıldı. Ömer Uzun 85 ve 89. dakikalarda attığı iki golle durumu 4-1'e getirdi. 90+2'de Abdulkadir Küçük attığı golle maçın sonucunu ilan etti: Evcispor: 5-Termespor: 1
Bu sonuçla Evcispor 10 puana yükselirken, Termespor 1 puanda kaldı.
    Termespor'lu futbolcuların sahaya “Termespor, Evcispor'a SAL Liginde başarılar diler” pankartı ile çıkması, takdir topladı ve seyircilerden alkış aldı.
İkinci yarının ortalarında Kaymakam Murat Zadeleroğlu da stada geldi ve maçı seyretti. 
                     Hbr: Seyfi GÜNAÇTI