Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

FATiH ANADOLU LiSESi iFTARDA BULUŞTU

FATiH ANADOLU LiSESi iFTARDA BULUŞTU

9B sınıfının okul bahçesindeki iftarına katılan Fatih Anadolu Lisesi ailesi, bu sefer de Mekeselina´da verdikleri iftarda bir araya geldiler.

29 Mayıs Salı günü düzenlenen iftara başta Okul Müdürü Mehmet Türkan ve Müdür Yardımcısı Abdullah Var olmak üzere okulun Terme´de oturan öğretmenleri ve yakınları katıldı.
Sıcak bir ortamda geçen iftar yemeğinin duasını, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Esat Nuri Kökten yaptı. Sonra çaylar yudumlandı ve sohbetler yapıldı. Bu minval üzere uzun süre devam edeceği izlenimi veren sohbet, namaz vaktinin yaklaşması üzerine bir başka proğramda devam etme temennisiyle sonlandırıldı. Katılanlardan İngilizce Öğretmeni Esra Akan, ?Çok güzel bir akşamdı. Rabbim hep birlikte nicelerine nasip etsin? derken, Beden Eğitimi Öğretmeni Filiz Güngör de ?Ben de bu birliktelikten mutlu oldum. Hep birlikte tekrarlarını görmeyi diliyorum? dedi. Okul Müdürü Mehmet Türkan da, ?Böyle güzel bir proğramda bir araya gelmemize vesile olduğunuz ve katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum? dedi.