Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

FATİH ANADOLU LİSESİ MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARET ETTİ

FATİH ANADOLU LİSESİ  MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARET ETTİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla, Fatih Anadolu Lisesinden bir gurup öğrenci, Din Kültürü Öğretmeni Seyfi Günaçtı nezaretinde Müftülüğe bir ziyaret gerçekleştirerek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

Öğrenciler önce Muhammed Ali Atik´in rehberliğinde Hac ve Umre Bürosunu gezdiler ve görevlilerden bilgi aldılar. O sırada kan bağışında bulunanlara hizmet veren Kızılay´ın kan verme ünitesinin çalışmalarını da izlediler. Kan verenler arasında bulunan İmam Mustafa Şahin, ?Seyfi Günaçtı benim de hocamdır? deyince, eski ve yeni öğrencilerin buluşması, hoş bir sohbetin yapılmasına vesile oldu. Müftülük Murakıbı Kurtca Yaman da öğrencileri kabul ederek ikramda bulundu ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra müftülük makamına geçildi.
O gün müftülük salonunda hafta dolayısıyla bir konferans vermek üzere gelen 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç Dr Ayhan AK da öğrencilerle bir süre sohbet etti. Müftü Recep Apaydın, ?Seyfi Hocamız sağolsun, bizi unutmuyor. Her yıl ziyarette bulunarak haftamızı kutluyor? dedi. Sonra öğrencilere hitap ederek, ?Bu ziyaretin sizin için bir fırsat olduğunu düşünüyorum ve ileride güzel bir anı olarak hatırlayacağınızı umuyorum. Ziyaretinizden son derece memnun kaldım. Artık müftülüğü tanıdınız. Bundan sonra istediğiniz zaman bize gelebilirsiniz. Kapımız her zaman sizlere açıktır? dedi. Müftü Recep Apaydın da öğrencilere ikramda bulundu ve sohbetin ardından onlara birer Kuran-ı Kerim hediye etti.