Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

FATİH ANADOLU LİSESİ´NDE BİRLİKTELİK KAHVALTISI

FATİH ANADOLU LİSESİ´NDE  BİRLİKTELİK KAHVALTISI

Fatih Anadolu Lisesi Müdürü ve Müdür Yardımcıları, 10.10.2017 Salı günü öğretmenlere bir kahvaltı vererek birlik ve beraberlik örneği sergilediler.

Bir gün önceden okulun sitesine mesaj atan Okul Müdürü Mehmet Türkan, dersi olan ve olmayan bütün öğretmenleri kahvaltıya davet etti. Tarih Öğretmeni Hayati Aran bu inceliğe, ?Gönlünüzün zenginliğini yine temaşa etmekteyiz?? diyerek karşılık verdi.
Belirtilen saatte öğretmenler odasında kahvaltı masası hazırdı, tabii öğretmenler de. O gün komşu okul M. Akif Ersoy Anadolu Lisesi´nde görevli olan Coğrafya Öğretmeni Abdulkadir Beşikçi de teneffüs arasından faydalanarak bir süre mesai arkadaşları ile beraber oldu.
Okul Müdürü Mehmet Türkan yaptığı konuşmada, ?Kahvaltı güzel ama asıl önemlisi beraber olmak, hayatımızın bazı anlarını birlikte paylaşmaktır. Bu vesile ile birlik ve beraberlik duygularımızın pekişmesini diliyorum? dedi. Öğretmenler kahvaltının hazırlanmasında emeği geçen idarecilerin hanımlarına ve kendilerine bu ortamı hazırlayan Okul Müdürü Mehmet Türkan ile Müdür Yardımcıları Abdullah Var ve Hayati Öztürk´e teşekkür ettiler.
Beden Eğitimi Öğretmeni Filiz Güngör, ?Topluca yaptığımız bu tür etkinlikler kaynaşmaya katkıda bulunduğu gibi bireyin görevini daha bir azimle yerine getirmesine de vesile olmaktadır. Umarım devamı gelecektir? dedi. Kahvaltı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seyfi Günaçtı´nın yaptığı dua ile sona erdi.